Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда дизајнирала дрес у Михину част и хуманитарне сврхе

На пролећној премијери Црвене звезде против Војводине, у суботу, 4. фебруара од 16 часова, првотимци нашег клуба ће истрчати на Маракану у посебно дизајнираном дресу са подигнутом крагном у част Синише Михајловића. Дресови ће после меча бити постављени на аукцију, а приход од истих дониран у хуманитарне сврхе.

Улаз на стадион је бесплатан, а све навијаче очекује богат и садржајан програм у част наше легенде. Фудбалери нашег клуба ће на травнату површину Маракане изаћи са дресовима подигнуте крагне, а посебно редизајниран дрес представљаће још један гест који ће нагласити величину чувеног велемајстора слободних удараца.

На предњој страни дреса поред грба Црвене звезде биће у истом облику угравирана златна слика Синише Михајловића. Аутентични дресови који ће носити изабраници Милоша Милојевића на мечу против Војводине биће дати на аукцију, а сви којима је црвено-бела боја у срцу ће моћи да учествују у истој. Прикупљен новац ће бити дониран Националном регистру донора матичних ћелија при Институту за трансфузију крви Србије.

Видимо се на Маракани! За Звезду, за Миху!

The post Звезда дизајнирала дрес у Михину част и хуманитарне сврхе appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment