Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Путујте са Црвеном звездом у Тел Авив

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет утакмицу 24.кола Евролиге играју против екипе Макабија у Тел Авиву.

Утакмица у Менора Мивтачим Арени игра се наредног четвртка, а црвено-бели путују у Израел у среду на дуел са Макабијем.

Тим поводом агенција „Champions Travel“ организује чартер и дводневно путовање на ову утакмицу и на једну од најатрактивнијих туристичких дестинација света уз смештај у једном од најлепших хотела у Тел Авиву који се налази на самој обали мора.

Тел Авив или у преводу „пролећни брежуљак“ налази се на обали Средоземног мора, у истоименом округу (Тел Авив). Град је основан 1909, од стране Јевреја из античког града Порт. Име града је, после много разних предлога изабрано 1910. година. Хебрејски назив је изабран у духу идеје о обнављању старе јеврејске домовине. Име града представља сложеницу старих хебрејских речи „тел“ (брежуљак) и „авив“ („пролеће“ као симбол обнове).

У питању је дводневни аранжман, који садржи следеће:

08. Феб. 1.дан БЕОГРАД – ТЕЛ АВИВ
Полазак авиона за Тел Авив – у 09.00, долазак у Тел Авив око 13:00; Трансфер до хотела; Смештај у хотелу; слободно време за индивидуалне активности; ноћење.

09.Феб. 2.дан ТЕЛ АВИВ
Доручак; Слободно време за индивидуалне активности; Напуштање хотелских соба до 12.00; Трансфер на утакмицу 24. кола “Turkish Airlines Eurolige”, која се игра у спортској дворани Менора Мивтацхим Арена између екипа Маццаби Плаyтика Тел Авив и КК Црвена Звезда Меридианбет са почетком у 21.05; Након утакмице трансфер до аеродрома у Тел Авиву.

Након тога око 1 сат после поноћи следи повратак за Београд.

Цена путовања уз смештај у хотелу „Дан Тел Авив Хотел“ (5 звездица) укључује: чартер лет на релацији Београд-Тел Авив-Београд, 1 ноћење са доручком у изабраном хотелу, (доручак – шведски сто), трансфери од аеродрома до хотела, од хотела до спортске хале као и од спортске хале до аеродрома, боравишну таксу и трошкове организације путовања.

Цена аранжмана је 510 евра (у динарској противвредности) за двокреветну собу, или 620 за једнокреветну;

Цена путовања не укључује: Аеродромске таксе (55Еур), улазницу за утакмицу (90Еур), међународно путно осигурање и индивидуалне трошкове путника.

Контакт особа: Бобан Шћепановић: Тел. + 381 11 4048 570; +38163 306356;

Комплетну понуду можете погледати овде

МАКАБИ – КК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА програм

Будите део црвено-беле експедиције у Израелу и бодрите Црвену звезду!

The post Путујте са Црвеном звездом у Тел Авив appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment