Moja Crvena Zvezda
Архива

Poznati parovi Kupa Radivoja Koraća

Kup Radivoja Koraća

U kući košarke izvučeni su parovi četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća. Žreb je košarkašima Crvene zvezde bio naklonjen, jer se slobodno može reći da su dobili najlakšeg protivnika u ovoj rundi takmičenja.

Na startu takmičenja koje će biti održano u beogradskom naselju Železnik i čiji će oficijelni domaćin biti Košarkaški klub FMP, naši košarkaši će odmeriti snagu sa pobednikom susreta Radnički basket-Napredak. Susret ove dve ekipe biće održan u utorak 18. januara u hali „Basketsiti“ sa početkom od 19 časova i nakon toga znaćemo ko će nam izaći na megdan prvog dana završnog turnira.

Bez obzira na ime protivnika za očekivati je da naši košarkaši neće dozvoliti neprijatno iznenađenje, i time bi se u polufinalu sastali sa pobednikom meča Hemofarm-FMP.

Turnir Kupa Radivoja Koraća na programu je od 9. do 12. februara.

Povodom žreba, jedan od najboljih košarkašacrveno-belih Uroš Nikolić je izjavio:

– Više razmišljamoo teškoj situaciji u NLB ligi, za koju snosimo maksimalnuodgovornost. Nećemo potceniti ni Napredak ni Radnički basket, nije važno ko će od njih u četvrtfinalni okršaj sa Crvenom zvezdom. Ići ćemo u završnici Kupa Koraća korakpokorak, pa dokle stignemo.

Parovi četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća:

Hemofarm – FMP

Crvena zvezda – Radnički basket / Napredak

Radnički Kragujevac – OKK Beograd

Partizan – Mega Vizura

Повезане вести