Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевић: Победе за самопоуздање

Фудбалери Црвене звезде су остварили још једну победу на припремама у Анталији, а шеф стручног штаба Милош Милојевић имао је много разлога за задовољство након минималног тријумфа над Нефчијем.

Добро је да се утакмице побеђују због самопоуздања, али је битније да су играчи који су били на терену 60 минута показали да, иако раде квалитетно и није нимало лако, могу менталитетом да се подигну на ниво и интензитет који нам треба. Доста шанси смо створили, велики број играча који није имао минутажу је играо, тако да мислим да је и то добро, имали су прилику да осете обавезу и одговорност, а и уживање играња за Звезду – почео је Милојевић.

Велики број прилика имали су фудбалери Црвене звезде на данашњем мечу…

– Свакако да ме то радује, а надам се да ће ефикасност доћи. Битно је да улазе у шансе, а верујем да ће бити ефикасни када то буде требало – у првенству.

После утакмице, нема одмора, већ истрчавање деоница.

Сваке припреме су увек најбоље припреме каже наш спортски директор Митар Мркела и сложио бих се с њим. Момци раде колико треба, добро, квалитетно. Битно ми је да имају менталитет и да верују да тренингом могу да буду бољи. Такви играчи су потребни Звезди и такве играче прихватамо, а ко то не може да испрати ће сам отпасти. Раде као што су навикли да раде у екипи са највећим апетитима и амбицијама – подвукао је Милојевић.

The post Милојевић: Победе за самопоуздање appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment