Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда награђује посетиоце Маракана туре током зимског распуста

Фудбалски клуб Црвена звезда је за посетиоце Маракана туре и Ред Стар шопа током зимског распуста у месецу јануару припремио посебне погодности, пре свега за најверније навијаче, како најмлађе тако и њихове родитеље.

Заљубљеници у црвено-беле боје ће бити у прилици да током зимског распуста уз чланску карту нашег клуба остваре 20 посто попуста на цену туре и црвено-бели асортиман Ред Стар шопа.

Сви посетиоци туре који су уједно чланови Црвене звезде и који у периоду од 3. до 22. јануара обиђу наш стадион ће бити кандидати за освајање једне од пет награда, које смо припремили за најсрећније. Обилазак стадиона “Рајко Митић” ће се од 3. јануара завршавати у Ред кафеу, а сви посетиоци туре ће уз показану карту моћи да остваре попуст на пиће у висини од 20 посто и уживају у идеалном месту за одмор са феноменалним погледом уз неки од топлих напитака или сокова.

Управо у просторијама Ред кафеа ће се налазити кутија, а све што је потребно да наши навијачи ураде после једночасовног обиласка Маракане, како би били у прилици да освоје вредне награде јесте да у кутију убаце листић са основним подацима: име, презиме и број чланске карте уз карту са туре, која се добија у Музеју нашег стадиона.

Награде:

– Потписан дрес од стране свих првотимаца Звезде

– Персонализован дрес са жељеним именом и бројем

– Фудбалска лопта са потписима првотимаца Црвене звезде

– Мајица по сопственом избору

– Школски сет за следеће полугодиште

Извлачење награда ће се одржати на Звезда ТВ-у 22. јануара, последњег дана зимског распуста.

Сви навијачи који до сада нису обезбедили чланску карту Црвене звезде то могу учинити путем сајта www.budideozvezde.rs или посетом Сервиса за чланство пре поласка на Маракана туру.

The post Звезда награђује посетиоце Маракана туре током зимског распуста appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment