Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Тема дана | Хуманост на делу! Први странац капитен Црвене звезде у мисији за помоћ Анастасии

У новом издању емисије “Тема дана” имаћете прилику да видите како је изгледала посета бившег фудбалера нашег клуба и првог капитена странца у историју Црвене звезде Мичела Доналда стадиону “Рајко Митић”, који је обишао заједно са предивном девојчицом Анастасиом која болује од ретког облика церебралне парализе.

Велико срце истинских звездаша је нешто чиме се поносе сви заљубљеници у црвено-беле боје. Мичел Доналд је први странац који је понео капитенску траку нашег клуба, а љубав и поштовање навијача је заслужио поред односа на терену и изузетним људским квалитетима и особинама. Некадашњи првотимац Црвене звезде је и овога пута показао да има велико хумано срце, те је како би помогао Анастасии која болује од церебралне парализе помогао да оде на операцију у Америку, донирао Звездин дрес који је носио док је наступао за наш тим. Заједно са предивном девојчицом Доналд је посетио највећи спортски музеј на овим просторима, али и обишао терен на којем су остварени бројни историјски резултати. Посебан однос који је изградио са девојчицом, која већ сада сјајно прича енглески језик, али и успешно учи грчки, је био уочљив на сваком кораку. Анастасиа је остварила своју велику жељу да посети Маракану, а како би и њен најважнији сан постао стварност, потребно је да јој заједничким снагамо помогнемо да оде на операцију. На који начин то можете урадити, као и шта је Мичел Доналд имао да каже о овој посебној девојчици можете погледати у новом издању емисије “Тема дана”.

 

The post Тема дана | Хуманост на делу! Први странац капитен Црвене звезде у мисији за помоћ Анастасии appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment