Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојка

Павличевић и Хелић: Имамо мотива, нема предаје

Одбојкашице Црвене звезде у уторак 20. децембра од 19.00 часова у СЦ „Вождовац“ на Бањици у другом колу Лиге шампиона дочекују Новару из Италије.

У првом колу елитног такмичења црвено-беле су девојке поражене од екипе из Вакифбанк (3:0) у Истанбулу, а ово је прилика да изабранице Ратка Павличевића победом поправе утисак.

После Вакибанке играмо са Новаром, то је још једна врхунска екипа. Не би требало трошити речи о њима, имају доста добрих играчица. За нас је ово нови изазов, пробаћемо да скупимо што више искуства са ове утакмице. Надам се да ћемо бити конкуренти и да ћемо моћи да одиграмо добру утакмицу. Искрено се надам да нам мотива неће недостајати јер играмо против тако једне реномиране екипе – истакао је Ратко Павличевић, тренер Црвене звезде.

Оптимизам је присутан у екипи пред дуел са Италијанкама, а да су у успону форме црвено-беле девојке потврдиле су недавно у првенственом мечу против АС Батајнице.

Нема предаје. Знамо ко нам долази у госте, знамо већи број играчица. Надам се да ћемо одржати дисциплину у игри и да ћемо се борити за сваку лопту. Верујем и да ћемо налазити и много боља решења у односу на утакмицу са Вакифбанком. Нема сумње да ћемо пружити максимум, иако знамо да неће бити лако. Желимо да покажемо најбољу одбојку – рекла је Адела Хелић, једна од најбољих играчица Црвене звезде.

Очекује се да ће трибине на Бањици бити испуњене јер после девет година Црвена звезда игра Лигу шампиона.

Први пут после толико година играмо Лигу шампиона на нашем терену. Мотив нам неће недостајати у то сам сигурна – објаснила је Адела Хелић.

The post Павличевић и Хелић: Имамо мотива, нема предаје appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment