Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоНајновије

Звезда убедљиво до нове победе над Партизаном

Ватерполисткињама Црвене звезде припао је и други овосезонски дерби са Партизаном, а после победе у Дунав лиги црвено-беле су савладале Партизан и у домаћем шампионату резултатом 23:13.

Екипа Драгане Ивковић је средином првог периода почела да гради разлику против ривала, па је повела 3:1 головима Сесилије Диаз Месе, затим касније и 5:2. У наставку је разлика постепено расла.

Христина Илић је отворила другу четвртину са два поготка, потом су почеле и друге играчице да погађају, па је минут пре краја првог полувремена било веома убедљивих 14:5. Партизан је потом смањио заостатак са три везана гола, али није успео да угрози велику предност Звезде, која се брзо вратила у совј ритам и рутински дошла до убедљиве победе.

Најефикаснија са пет голова била је Јована Радоњић, док су по четири додале Сесилија Диаз Меса и Христина Илић, а три Андреа Гашић. На другој страни је расположена била Александра Трмчић са осам постигнутих голова.

Црвена звезда – Партизан 23:13 (6:4, 8:2, 5:4, 4:3)

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Антанасијевић, Корени 1, Ј.Лујић, Маринковић, И.Лујић 2, Мамоглу 2, Тодоровски, Радоњић 5, Меса 4, Илић 4, Гашић 3, Зелић 2, Лазић, Дамјановић. Тренер: Ивковић.

ПАРТИЗАН: Ивковић, Игњић, К.Трмчић, А.Трмчић 8, Стевановић, Рацков, Милићевић, Марков 1, Мандић 1,Миладиновић 3, Ребић, Брауновић, Стевановић. Тренер Крагић.

The post Звезда убедљиво до нове победе над Партизаном appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment