Moja Crvena Zvezda
Архива

Rukometaši četvrti u Varaždinu

Varaždin open 2011

Rukometaši Crvene zvezde prethodnog vikenda učestvovali su na Prvom međunarodnom turniru „Varaždin open“ koji je odigran u istoimenom hrvatskom gradu.

Nakon poraza u polufinalnom duelu sa domaćom ekipom Varteksa, igrači Igora Butulije doživeli su neuspeh i u susretu za treće mesto. U veoma neizvesnom susretu, bolji od naših rukometaša bili su igrači sarajevske Bosne, prvaka Bosne i Hercegovine i učesnika Ligešampiona.

Crvena zvezda : Bosna  28:30 (17:14)

Prvi deo susreta protekao je u dominaciji momaka u crveno-belim dresovima, ali je pad usledio u finišu meča, što je iskusnija ekipa iz Sarajeva znala da iskoristi. Prelomni trenutak desio se svega par minuta pre kraja meča, kada su crveno-beli ostali sa dva igrača manje na terenu, što je Bosnaiskoristila i otišla na nedostižnih +3.

Crvena zvezda je nastupila u sledećem sastavu: Ivanišević, Živković, Pašić 5, Pantelić 1, Đurić 3, Ristić 1, Pušica, Radulović 2, Jokić 6(2), Anđelić 1, Trivundža 3(1), Zelenović 4, Ćirić i Ljubišić.

Turnir u Varaždinu imaće dvostruku korist po naše igrače. Kao prvo, bile su to jake provere pred nastavak srpske Super lige, a sa druge strane, bilo je korisno odmeriti snage sa ekipama koje će naredne sezone biti protivnici našim rukometašima u rukometnoj Regionalnoj ligi.

Повезане вести