Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Монако – Црвена звезда 4:1 (2:0)

Фудбалери Црвене звезде су поражени на гостујућем терену од екипе Монака резултатом 4:1, у оквиру шестог кола групне фазе Лиге Европе. Изабраници Милоша Милојевића су показали велику борбеност, али нису успели да изборе ново европско пролеће. Једини стрелац за црвено-беле био је Гелор Канга који је погодио са беле тачке након што је фаулиран Мирко Иванић.

Монако – Црвена звезда 4:1 (2:0)

Стадион: „Луј II“, Монако.

Судија: Сердар Гезубујук (Холандија).

Стрелци: Фоланд у 5, 27. и 88. и Головин у 50. минуту за Монако, а Канга у 54. минуту (из једанаестерца) за Црвену звезду.

Жути картони: Бадијашил (Монако), Родић, Катаи, Срнић, Канга (Црвена звезда).

Монако: Нибел, Диата (од 75. Вандерсон), Дисаси, Марипан, Бадијашил, Енрике, Камара (од 85. Матазо), Фофана, Головин (од 85. Јакобс), Фоланд ( од 90. Бен Сегир), Бен Једер (од 75. Емболо).

Резерве: Дидиљон, Вандерсон, Лукас, Јакобс, Матазо, Минамино, Аклиуче, Сар, Агилар, Емболо, Бен Сегир, Мартинс.

Црвена звезда: Борјан, Гобељић, Ераковић, Милуновић, Родић (од 85. Азаров), Канга (од 71. Ибрахим), Иванић, Катаи (од 60. Кангва), Букари (од 71. Бен), Митровић (од 46. Срнић), Пешић.

Резерве: Васиљевић, Лековић, Панков, Азаров, Саного, Срнић, Станковић, Кангва, Ибрахим, Бен, Мијатовић, Кулибали.

Утакмица је почела боље по домаћи тим, који је у петом минуту дошао до предности, практично после прве озбиљније прилике, када је Фоланд погодио главом. Ипак, то није омело црвено-беле који су најстојали да игром претежно по боковима створе опаснију прилику по гол. Прва шанса за црвено-беле виђена је у седмом минуту, када је Канга, у свом стилу „опалио“ са више од двадесет метара, али је лопта завршила у рукама голмана домаћих.

Црвено-бели су у наставку кроз посед, тачним додавањима покушавали да пронађу „рупу“ у дефанзивној линији противника, али није било озбиљнијих прилика. Играло се нешто мирније све до 27. минута, када је дошло до нове промене резултата. Након гужве у казненом простору нашег тима, лопта се одбила до Фоланда, који је из прве шутирао и погодио уз десну стативу. До одласка на паузу се играло у доста мирнијем ритму, те се резултат није мењао.

Домаћи су и из прве шансе у другом полувремену погодили, те је у 50. минуту дошло до нове промене резултата. Головин је након контра напада ушао у казнени простор по левом боку, изашао пред Борјана и успео да спроведе лопту, која је качила и Родића, у мрежу.

Ново узбуђење је виђено у 54. минуту. Бадијашил је на недозвољен начин зауставио Иванића у свказненом простору, а главни арбитар је без много размишљања показао на белу тачку. Одоговорност је преузео Гелор Канга, наместио се и прецизним ударцем у доњи леви угао надмудрио противничког чувара мреже и тако смањио резултат. Запретио је Габонац и у 56. минуту, када је након доброг контра напада шутирао са ивице шеснаестерца, али је његов ударац изблокиран, те је наш тим добио само ударац из угла.

Мењао је стратег нашег тима Милош Милојевић у другом полувремену, те су се тако на терену нашли Срнић и Кангва. Уследило је ново узбуђење у 69. минуту, када се у центру пажње нашао Александар Пешић. Проиграо је Букари центарфора нашег тима, који је од стативе погодио даљи угао, али је након консултације са ВАР собом главни арбитар поништио погодак због недозвољене позиције. Наставио је Милојевић да мења па су прилику добили Бен и Ибрахим, а у 81. минуту је и Иванић могао да погоди. Наместио се и са двадесетак метара гађао тик поред стативе, иако је деловало да лопта има добру путању. Желели су фудбалери нашег тима да дођу до гола у завршници, али се то није десило, међутим деби у европским такмичењима у црвено-белом дресу уписао је Азаров. Погодили су гости и два минута пре краја меча, а прецизан је поново био Фоланд, чиме је постављен коначан резултат.

The post Монако – Црвена звезда 4:1 (2:0) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

7 comments

Bari 1991 нов 4, 2022 at 07:49

Zamolite Pižona da preuzme ekipu sa 100% odrešenim rukama.Nažalost kako u fudbalu tako i u ostalim kolektivnim sportovima,može se jasno isčitati da ne postoji sustav godinama.Ali kod grobara to očigledno postoji i plašim se totalne dominacije narednih godina.Tako da ostaje da se radujemo njihovim neuspesima,jer od nas nemafajde.

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 3, 2022 at 23:59

A SAD UZ POMOĆ KRADJE,NASILJA I SUDIJA AKO MOZEMO DO TITULE ALI POD USLOVOM DA ODUSTANEMO OD LŠ,LIGE I EVROPE I ODEMO U LIGU KONFERENCIJA U GRUPNU FAZU..TO BI BIO NAS SAN

Reply
Veteran Sever нов 4, 2022 at 00:46

Ja sam da Terza i Mrkela dobiju batine, ali stvarno.

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 4, 2022 at 10:19

slazem se..ali oni se druze nafatirali para a to je skola Dzaje..sto vise poluigrača i pola plate od ugovora i imaš 30 igrača druze..pa to nema ni bayer,siti,psz..i od tih 30, 25 ima dila sa njim pa neka je po 100.000 godisnje to je 2,5mil €..zato mi ne kupujemo normalne igrače jel niko neće da daje od svog ugovora

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 3, 2022 at 23:37

VREME JE DA SE RASTANEMO SA TRENEROM,BORJANOM,KATAI,IVANIĆ,RODIĆ,BEN,KANGA I OSTALIH 22 IGRAČA

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 3, 2022 at 23:26

BILI SMO LJUTI STO NISMO UŠLI U LŠ A SAD SE VIDI DA JE OVO TIPIČNA SELJAČKA EKIPA KOJA NIJE NI ZA LE..ZA NAS JE ONO TREĆE KUP SAJAMSKIH GRADOVIMA I TU BI MOGLI DA SE NOSIMO SA MALTOM,LUXEMBURG,,ALBANIJA

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 3, 2022 at 23:24

HVALA TI BOŽE STO SI NAM SKRATIO MUKE,I ČESTITKE GLODARIMA NA EVROPSKOM PROLEĆU

Reply

Leave a Comment