Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Продаја појединачних карата за Задар и АСВЕЛ од четвртка

Кошаркаши Црвене звезде мтс након две врло важне победе над Бајерном и Игокеом гостују у петак у Монаку, а бројне утакмице (којих у новембру има 9) настављају се одмах након викенда.

Прве обавезе следе у регионалном такмичењу, и утакмица са екипом Задра. Тај меч је на програму у понедељак од 18 часова, а прво „домаћа“ утакмица у Евролиги на програму је 17.11.2022 против АСВЕЛ-а. Тим поводом КК Црвена звезда мтс пустиће у четвртак у 12 часова у продају појединачне карте за ове две изузетно важне утакмице црвено белих које се играју у наредних 10 дана!

Карте ће се продавати на свим продајним местима нашег партнера ticket.rs, такође куповина ће бити омогућена и онлине такође преко веб сајта tickets, али и на дан утакмице на благајнама хале „Александар Николић“ од 14 часова до почетка утакмице (Задар), и од 13 часова до почетка евролигашке утакмице са АСВЕЛ-ом која је на програму у четвртак од 19 часова у хали „Александар Николић“..

Важна напомена за све онлајн купце карата: Онлајн карта више се неће преузимати на продајном месту, већ ће важити и са електронског уредјаја (телефона) или одштампана код куће. Напомињемо да ће таква карта моћи да се учита само једном, и свака злоупотреба ће бити санкционисана.

Цене појединачних карата за регионално такмичење су следеће:

КК Црвена звезда мтс трећи од 17 мечева у Евролиги на свом паркету игра против екипе АСВЕЛ-а. Место одигравања те утакмице биће наша кућа хала „Александар Николић“ и црвено белима ће за тај меч бити поновопотребна огромна подршка, након изузетно тешког распореда на старту такмичења (тек 3 домаћинства у 9 уводних кола) како би уз пуне трибине дошли до важних бодова!

Појединачне карте за утакмицу Црвена звезда – АСВЕЛ такође ће бити пуштене у продају од четвртка 03.11. Такође, појединачне карте за ту утакмицу продаваће се на благајни хале Александар Николић на дан утакмице од 13 часова!

Уз подсећање на цене појединачних карата за утакмице Евролиге, клуб ће се са свим појединостима везаним за овај меч и свим важним информацијама поново огласити током наредне недеље.

Будите уз црвено-беле, у две утакмице Евролиге имали смо пуну халу и препознатљив амбијент који је сада већ добро познат свима у Европи, а пуне трибине много су помогле тиму да дође до важне победе!

The post Продаја појединачних карата за Задар и АСВЕЛ од четвртка appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment