Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојка

Црвено-бели заустављени у Купу Србије

Одбојкаши Црвене звезде заустављени су у четвртфиналу Купа Србије. Бољи од изабраника Игора Жакића на Бањици су били одбојкаши Младог радника из Пожаревца.

Добро су отворили меч домаћи играчи. Први сет су убедљиво добили са 25:14 и очекивало се да ће у истом ритму црвено-бели и окончати меч. Ипак, пала је концентрација нашим одбојкашима у другом сету, иако су повели са 2:0. Успели су гости из Пожаревца да изједначе, потом и поведу, али су озбиљну мини серију направили при резултату 12:14, када су везали четири поена. Успели су изабраници Игора Жакића, да смање предност, али поново је Млади радник био добар у нападу и везао три поена за 17:24. Црвено-бели су освојили наредна два поена, ипак сет је припао гостима – 19:25. Слично је прошао и трећи сет, да би се у четвртом водила жестока борба до краја. Учинили су све наши одбојкаши да дођу до преокрета и мало им је недостајало за то. При резултату 22:23, црвено-бели су имали сервис. Погрешио је, међутим Пепић на сервису, потом и Убипарип на другој страни, а меч се на крају тако и завршио. Сервис грешком за 23:25.

Најефикаснији у тиму Црвене звезде био је Пепић са 16 поена, док је Поломац на крају имао 14.

Црвеној звезди предстоје борбе на још два „фронта“. У првенству изабраници Игора Жакића у суботу гостују Такову у Горњем Милановцу, па потом у Београду у европском такмичењу дочекују 8. новембра Саво Волеј Куопи из Финске.

Црвена звезда – Млади радник 1:3 (25:14, 19:25, 17:25, 23:25)

СЦ „Вождовац“ на Бањици. Гледалаца: 100. Судије: С.Симић, В.Цветковић.

Црвена звезда: Околић 6, Кљајић, Станковић, Пепић 16, Копривица 7, Мариновић 12, Николић, Караско, Скакић 2, Поломац 14, Јовић (либеро), Ристић (либеро).

Млади радник: Чубрило 13, Кљајић, Убипарип 14, Синђелић 8, Тупчи 22, Стевић 11, Перић, Кисић 2, Бјелица, Пековић, Илић (либеро).

The post Црвено-бели заустављени у Купу Србије appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment