Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Три злата за Емилију, Ђуричић најбољи такмичар на Европском првенству

Првенство Европе за традиционални карате за 2022. годину одржано је у Риминију у Италији. Звездини такмичари су постигли сјајне резултате и освојили прегршт медаља.

Емилија Антанасијевић је освојила три прва места и златне медаље у омладинској конкуренцији (до 20 година) и то: кате спорт, кате за традиционални карате и кате екипно за сениорке. Дуња Ђурић је освојила 1. место у борбамау конкуренцији млађих пионирки. Пионир Вукашин Живковић је освојио 3. место и бронзану медаљу у катама екипно.

Звездин јуниорски тим (до 18 година) у борбама је освојио 3. место у саставу: Михаило Шмит, Андреј Станић и Андрија Милетић. Звездин јуниорски тим у катама је освојио такође 3. место и бронзано одличје у саставу: Михаило Шмит, Андреј Станић и Аљоша Петровић. Млађа пионирка Лелица Петровић је у катама освојила 1. место и златну медаљу.

У сениорској конкуренцији Ненад Ђуричић је проглашен за најбољег такмичара Првенства Европе пошто је освојио укупно 5 медаља и то четири сребра (фукуго, фудокан спорт, кобудо и борбе екипно) и једну бронзу у катама.

Јуниори Борис Живковић и Растко Матијашевић су освојили екипно 1. место у катама за Икаидо карате (пара карате).

Тренер Црвене звезде Игор Гајић добио је признање за најбољег тренера Европе, као и за најбољег судију Европског првенства у Риминију.

Спортско друштво Црвена звезда честита освајачима медаља, стручном штабу и менаџменту Карате клуба Црвена звезда на изванредним резултатима на Европском првенству.

The post Три злата за Емилију, Ђуричић најбољи такмичар на Европском првенству appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment