Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојка

Црвено-беле у 2. колу квалификација за ЛШ против Калцита, први меч у Словенији

Одбојкашице Црвене звезде играће против словеначког Калцита у другој рунди квалификација за Лигу шампиона. Мечеви су на програму 3. и 8. новембра у Камнику и Београду.

После првог меча у Загребу, очекивало се да ће Црвена звезда играти против Младости (3:0 у првом дуелу), ипак одбојкашице Калцита су на домаћем терену, успеле да дођу до преокрета и после 3:0 у регуларном делу меча, добиле су и „златни сет“ резултатом 15:10.

Са 17 поена, најефикаснија је била 16-годишња Маша Пуцељ, по 16 су додале Анђелка Радишковић и Ана Марија Вовк. Словенке су биле чврсте у одбрани и блоку, елементу из којег су освојиле чак 15 поена!

Победник двомеча Калцит Камник – Црвена звезда играће у Ц групи Лиге шампиона, у којој су већ Вакифбанк (Турска), Новара (Италија) и Потсдам (Немачка).

Пораженог чега последња шанса за пролаз у групну фазу у бараж мечу против пораженог из дуела Тенерифе (Шпанија) – Вашаш (Мађарска).

The post Црвено-беле у 2. колу квалификација за ЛШ против Калцита, први меч у Словенији appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment