Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвена звезда дочекује Бајерн, време за пуне трибине и победу

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују у петак од 19 часова екипу Бајерна у утакмици 5.кола Евролиге.

Меч врло важан за ове екипе на старту сезоне коју су за црвено-беле обележиле повреде и у коме траже свој првенац у новој сезони, игра се у хали “Александар Николић”.

Карте за ову утакмицу (интересовање навијача нашег клуба је велико, па је до четвртка продат велики контигент карата) налазе се у продаји од уторка, а све информације можете пронаћи на следећем линку и у вести која је најавила почетак продаје прошлог четвртка.

Продаја појединачних карата вршиће се и на благајни хале Александар Николић на дан утакмице од 15 часова.

Црвено-бели су из дана у дан све комплетнији, и коначно су у среду одрадили тренинг у комплетном саставу, пошто се тиму постепено прикључио И репрезентативац Немања Недовић.

Тренер КК Црвена звезда мтс Владимир Јовановић:
Бајерн је резултатски у ситуацији истој као и ми, биће јако мотивисан да прекине негативни низ. И ми имамо своје амбиције, играмо на домаћем терену, пред нашом публиком. Надам се да ћемо пре свега бити здрави и спремни. Ако тако буде, играћемо сигурно са великим пожртвовањем и енергијом – рекао је Јовановић који се питањем окупљених новинара „вратио“ на пртходне мечеве у ЕЛ које су црвено-бели губили иако су били конкурентни и „на лопту“ до последњих минута:

Сва три пораза на гостовањима претрпели смо са разликом већом од реалне. То је оставило негативан утисак и код нас и у јавности, иако смо у свим тим утакмицама имали реалних проблема, изостанке важних играча, што смо покушавали да надокнадимо. Против Панатинаикоса смо остали без тројице играча из спољне линије, практично смо били принуђени за друга решења и тактичке идеје. Опет, да нам сада неко понуди пет разлике на минут и 50 секунди до краја, сваки пут бисмо прихватили. Правили смо неке грешке и доживели пораз. То је кошарка, то је живот. Верујем да ће се то вратити у неким другим ситуацијама – рекао је Јовановић.

Никола Ивановић: – Знамо какав нам је скор у Евролиги и да није кренуло како треба, ова утакмица против Бајерна је под императивом, играмо је пред нашим навијачима, и имамо одговорност и обавезу да дамо све од себе, одиграмо добро и узмемо прву победу у ЕЛ. Победе су оно што се броји, било је и позитивних ствари у претходним мечевима, свесни смо да ова екипа може доста, тренирамо јако, али морамо да одиграмо како треба ову утакмицу…Дошао нам је Лука Вилдоза и показао да је врхунски играч, очекујемо да нам се прикључи Недовић, са њима двојицом екипа добија много. Прошао је период увођења и привикавања у екипи, сада је време да се дешавају добре ствари на терену – рекао је Ивановић.

Утакмица у хали „Александар Николић“ игра се од 19 сати, капије дворане уз детељне прегледе биће отворена 2 сата раније у 17 часова.

Звездаши дођите у петак увече у нашу кућу да заједно уз нашу препознатљиву атмосферу и подршку момцима на паркету стигнемо до важне победе у ЕЛ!

The post Црвена звезда дочекује Бајерн, време за пуне трибине и победу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment