Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездаши на каљењу – Бабић се опоравио

У викенду за наша, шест фудбалера Црвене звезде који се кале у другим клубовима и вредно припремају за шансу у црвено-белом табору, уписало је наступе, а највећу пажњу скренуо је Илија Бабића који се после одсуства од повреде вратио на терен и заиграо за новосадску Младост.

Ушао је Бабић у игру у 80. минуту и тако се на терену придружио Андрији Радуловићу који је одиграо целу утакмицу у тријумфу над Радником резултатом 2:1. Одмах је Бабић показао да је повреда прошлост и у финишу меча представљао праву нападачку претњу по ривала. Када је реч о Суперлиги, Владимир Лучић је на терен ушао у 12. минуту у ремију Чукаричког са ТСЦ-ом на гостовању (1:1), док је Петар Станић прилику добио у финишу меча и уписао девет минута. Станићев Спартак је ремизирао са лучанском Младости, а резултат је такође био 1:1.

Неочекивано је ИМТ одиграо без голова против Златибора на гостовању, иако су били фаворити за тријумф, а Никола Глишић је на терену провео 90 минута, док је Александар Лукић утакмицу гледао с клупе. И овог викенда блистао је Андреј Ђурић у дербију првенства Словеније где је екипа Домжала савладала Марибор резултатом 0:3. Када је реч о Гордићу, још увек се чека његов деби у АЕК-у из Ларнаке…

ЗВЕЗДАШИ НА КАЉЕЊУ:

Милош Гордић (АЕК Ларнака) – без наступа

Никола Глишић (ИМТ) – 90 минута у ремију са Златибором (0:0)

Александар Лукић (ИМТ) – без наступа

Андреј Ђурић (Домжале) – 90 минута у победи над Марибором (0:3)

Петар Станић (Спартак) – 9 минута у ремију са Младости (1:1)

Владимир Лучић (Чукарички) – 78 минута у ремију са ТСЦ-ом (1:1)

Андрија Радуловић (Младост ГАТ) – 90 минута у победи над Радником (2:1)

Илија Бабић (Младост ГАТ) – 10 минута у победи над Радником (2:1)

The post Звездаши на каљењу – Бабић се опоравио appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment