Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

У сусрет противнику – Војводина

Фудбалери Црвене звезде ће сутра од 18 часова и 55 минута гостовати Војводини на стадиону „Карађорђе“, у оквиру заостале утакмице петог кола националног шампионата.

МЕЂУСОБНИ ДУЕЛИ

Београдски и новосадски црвено-бели су се до сада сусрели на 206 дуела, а „Стара дама“ важи за један од клубова са којима смо одиграли највише утакмица. Наш клуб је излазио као победник из 118 дуела, резултат је био нерешен 48 пута, а Новосађани су славили на 40 утакмица. Занимљива чињеница да је лопта „затресла мрежу“ 604 пута, а гол разлика је на Звездиној страни и износи 389:215.

Последњи сусрет Црвене звезде и Војводине је одигран 1. маја ове године у оквиру четвртог кола плеј-офа домаћег првенства, а наш тим је славио са убедљивих 0:3. У листу стрелаца се два пута уписао сјајни Александар Катаи, док је једном мрежу противника погодио и Милан Павков.

БУДИТЕ УЗ ЗВЕЗДУ

Навијачи могу набавити улазнице за меч против Војводине на више продајних места у Београду. На продајним местима Гигс тикса у књижарама Вулкан, обезбедите своје место на стадиону за јужну (500 динара) или западну (1000 динара) трибину.

Продајна места:

Сремска 2 – сваки дан од 9 до 22
Булевар Михајла Пупина 4 (Ушће шопинг центар) – сваки дан од 10 до 22
Јурија Гагарина 16 (Делта сити) – сваки дан од 10 до 22
Заплањска 32 (Стадион шопинг центар) – сваки дан од 10 до 22
Булевар уметности 4 (Меркатор) – сваки дан од 9 до 22
Вишњичка 84 (Биг фешн) – сваки дан од 9 до 22
Булевар Краља Александра 30-32 (Ташмајдан) – сваки дан од 9 до 22
Трг Републике 5 (КЦБ) – сваки дан од 9 до 22
Радничка 9 (ТЦ Ада мол) – сваки дан од 10 до 22
Кнез Михаилова 54 (ТЦ Рајићева ) – сваки дан од 10 до 22
Патријарха Димитрија 14 (Капитол парк Раковица) – сваки дан од 10 до 22
Војислава Илића 141 (Бео шопинг центар – Звездара) – сваки дан од 10 до 22
Булевар Вудро Вилсона 12 (Галерија шопинг центар) – сваки дан од 10 до 22
Кнез Михаилова 38 – сваки дан од 9 до 22

Сви који неће бити у прилици да уживо бодре београдске црвено-беле на стадиону „Карађорђе“ моћи ће да прате директан пренос заостале утакмице петог кола Суперлиге Србије између Војводине и Црвене звезде на каналу Аренаспорт 1 Премиум са почетком у 18 часова и 55 минута. Такође, меч можете посматрати и преко студија на Звезда ТВ који ће трајати преко три сата.

Уколико нисте у прилици да пратите видео пренос уживо, можете бити уз наше играче и на Звездиној апликацији, путем текстуалног преноса на нашем Меч центру, који је активан на свакој утакмици, из минута у минут, као и на званичном Твитер налогу нашег клуба.

ФОРМА ЕКИПА

Црвена звезда се тренутно налази на првој позицији на табели у домаћем шампионату са укупно 35 бодова. Изабраници Милоша Милојевића су победили на 11 утакмица, док су два пута одиграли нерешено, уз укупну гол разлику 38:5. У последњем колу смо савладали Раднички 1923 на стадиону “Чика Дача ” са 0:1, а једини гол за наш тим постигао је Александар Катаи са беле тачке.

Војводина заузима шесто место на табели Суперлиге Србије са укупно 23 освојена бода. “Стара дама” из Новог Сада је уз то забележила гол разлику 21:14. У претходном колу, Војводина је ремизирала на гостујућем терену са екипом Новог Пазара, резултатом 1:1. Једини погодак за Новосађане постигао је Александар Буснић.

НАЈБОЉИ ПРОТИВНИЧКИ ИГРАЧИ

Најбољи стрелац Војводине је некадашњи фудбалер нашег клуба – Вељко Симић, са пет постигнутих погодака у досадашњем делу шампионата. Позиција међу стативама је резервисана за младог Лазара Царевића. На позицији десног бека најстандарднији је Милан Лазаревић, док је уз леву аут линију стандардан искусни Стефан Ђорђевић. Штоперски тандем чине Игор Јеличић и Мамаду Траоре. Испред дефанзивне линије делује млади Мирко Топић, док је средина терена резервисана за искусног Радомира Милосављевића и Филипа Малбашића. Нешто истуренији крај аут линија су Никола Чумић, који је недавно појачао Војводину, док на другој страни најчешће делује некадашњи члан нашег клуба Вељко Симић. На позицији центарфора најстандарднији је Немања Николић.

СУДИЈЕ МЕЧА

Главни судија: Милош Милановић.
Први помоћник: Милан Шутуловић.
Други помоћник: Стефан Војнић.
Четврти судија: Марко Делибашић.
ВАР: Срђан Јовановић.
АВАР: Марко Ђуричић.

ОСТАЛИ МЕЧЕВИ

-16:45 Партизан – Напредак

The post У сусрет противнику – Војводина appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment