Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Звездаши мењају сличице Звездана Звезданића на Теразијама!

Легендарни навијач Звездан Звезданић се ове сезоне вратио на трибине Маракане, а стикере са његовим ликом и албум за сличице сте пред сваки дуел Црвене звезде могли да набавите у Ред Стар шопу. Како би сви звездаши били у прилици да употпуне своју колекцију сличица са ликом најпознатијег навијача, посетили смо Теразије, место где се “мењажа” сличица традиционално одвија.

Размена сличица на Теразијама је пружила прилику свим заљубљеницима у црвено-беле боје да дођу до стикера који су им евентуално недостајали како би попунили албум који су претходно набавили у нашем Ред Стар шопу. Такође, ово је била иделна прилика за колекционаре да поред бројних Звездиних реквизита имају и употпуњен сјајно дизајниран албум са ликом Звездана Звезданића.

Скупљање сличица краси дуга традиција у нашој земљи, а чувена “мењажа” редовно се одржава код Теразијске чесме. Сама појава самолепљивих сличица са ликом Звездана Звезданића изазвала је огромно одушевљење међу навијачима Црвене звезде који нису могли да сакрију радост када су добили прилику да комплетирају албум са ликом навијача који је на трибина Маракане редован још од 70-тих година прошлог века.

Од 2012. године редовно долазим на Теразије и размењујем сличице. Ове године најактуелније су сличице за предстојеће Светско првенство у Катару, а сада су ту и сличице Црвене звезде са ликом Звездана Звезданића на наше велико одушевљење. Велика радост је тренутно присутна код свих навијача Звезде, јер спадамо у најбројније у Србији. Интересовање за сличице са ликом Звездана Звезданића је огромно и верујем да ће се и остали звездаши брзо укључити у размену – истиче Звездин колекционар.

Звездан Звезданић је увек био уз свој клуб и присуствовао неким од највећих успеха које смо остваривали у нашој богатој историји. Пример правог звездаша и некога кога деца, али и одрасли једноставно обожавају, јер симболише лојалност која је највећа карактеристика свих навијача нашег клуба.

The post Звездаши мењају сличице Звездана Звезданића на Теразијама! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment