Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Расположени кадети до нова три бода

Кадетска селекција Црвене звезде је савладала ТСЦ на гостујућем терену резултатом 2:4, у оквиру 10. кола националног шампионата. Изабраници Слађана Николића су питање победника решили већ после првих 45 минута, а централна фигура на мечу био је талентовани Андрија Максимовић који је уписао хет-трик, док је једном погодио и Вељко Вукојевић.

ТСЦ – Црвена звезда 2:4

Стадион: „Академија ТСЦ“, Бачка Топола.

Судија: Марко Гњатовић.

Стрелци: Коња у 75. и 88. минуту за ТСЦ, а Вукојевић у 27. и Максимовић у 31, 41. и 56. минуту за Црвену звезду.

Жути картон: Кулојевић (ТСЦ).

ТСЦ: Васин, Сувајчевић, Кулојевић (од 60. Калуђеровић), Нађхеђеши, Јакшић (од 88. Митровић), Трајковић, Марковић (од 80. Вујичић), Станчић, Коња, Петровић (од 70. Мештер), Лазић (од 52. Мачковић).

Црвена звезда: Драшкић, Остојић, У. Илић, Бубања, Ђурић, Милошевић, Петровић (од 73. Миленовић), Максимовић (од 60. Стојановић), У. Тегелтија (од 73. Д. Тегелтија), Вукојевић (од 60. Жагар), Голубовић (од 60. Маркочевић)

Изабраници Слађана Николића су ушли у утакмицу веома нападачки и директно, а већ у трећем минуту виђена је прва прилика, када је Тегелтија шутирао са ивице казненог простора преко гола. Исти играч је запретио и у 21. минуту, када је сјајно прошао по десном боку и искоса шутирао у ближи угао, али је голман успео да интервенише.

Труд црвено-белих се исплатио шест минута касније, када је управо Тегелтија шутирао, а голман је само одбио лопту до Вукојевића, којем није било тешко да је спроведе у мрежу, за потпуно заслужено вођство. Наши бисери ду дуплирали предност четири минута касније, када је Вукојевић оборен у казненом простору, а главни арбитар је показао на белу тачку. Прецизан са једанаест метара био је Андрија Максимовић.

Голеада се наставила у 41. минуту. Тегелтија се добро снашао у казненом простору и оставио повратну лопту на ивицу шеснаестерца, а Максимовић је феноменално из прве „опалио“ и „сместио“ лопту у малу мрежу, за великих три гола предности.

И од старта другог полувремена су се ређали напади нашег тима. Претили су прво Максимовић, а потом и Голубовић, али нису били довољно прецизни. Ипак, у 56. минуту су наши бисери поново пронашли пут до противничке мреже. Ђурић је сјајно пробио по левом боку, ушао у казнени простор и оставио пас на петерац, а Максимовић је маестрално из прве погодио даљи угао и тако уписао хет-трик. У наставку је Коња успео да смањи у 75. минуту после прекида, а исти играч је погодио и у 88. минуту и тако поставио коначнан резултат. Могао је и Маркочевић у финишу утакмице да се упише у стрелце у два наврата, али се резултат ипак није променио.

The post Расположени кадети до нова три бода appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment