Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Ивић за ефикасније омладинце

Талентовани нападач рођен 2005. године – Давид Ивић задужио је црвено-бели дрес као највеће појачање у летњем прелазном року када је реч о нашој Омладинској школи.

Пре свега, част ми је и задовољство што сам постао део црвено-беле породице, сви су ме одлично прихватили по доласку, тако да период адаптације готово да није постојао. Осећам се одлично – почео је млади Ивић.

Период адаптације ван терена су му олакшали саиграчи, али брзо се навикао и на захтеве игре Зорана Рендулића.

– Играмо нападачки, а мени то као центарфору одговара. Имамо идеју, смисао, увек тежимо да постигнемо гол више и то је за мене природан начин размишљања, тако да се осећам као да сам већ дуго део ове екипе.

Ипак, млади Ивић има сениорско искуство, већ је играо за Жарково и Вршац.

– Још прошле године сам заиграо међу сениорима, носећи дрес Жаркова, међутим, када је клуб иступио из лиге, прешао сам у Вршац. Постигао сам два гола за сениорски тим у Првој лиги Србије, скренуо пажњу на себе, после чега су ме позвали људи из Црвене звезде и брзо смо се договорили да дођем.

Омонија је архивирана, али наредни ривал наших омладинаца је екипа АЗ Алкмара.

– Стигао сам прекасно, па нисам могао да играм против Омоније, што ми је тешко пало, али снашли су се одлично саиграчи и без мене. Двомеч против Кипрана је показао да смо веома квалитетна екипа са посебним акцентом на првој утакмици када смо са играчем мање играли више од једног полувремена и победили. Такође, и у реваншу смо били одлични и рутински остварили победу. Сматрам да можемо да дочекамо пролеће у Лиги шампиона за младе.

Снови и амбиције су јасни.

Наравно, желим да заиграм за први тим Црвене звезде и радићу вредно да до тога и дође – истакао је млади Ивић, момак рођен у Сремској Митровици.

The post Иза југа Маракане – Ивић за ефикасније омладинце appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment