Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојка

Павличевић: Нисмо се снашли у овој утакмици

Ратко Павличевић, тренер Црвене звезде после утакмице са Омладинцем је рекао:

Честитам Омладинцу на заслуженој победи. Били су апсолутно бољи од нас. Једноставно, нисмо се снашли у овој утакмици, иако смо причали о томе да је куп специфично такмичење. Није било лако против једне младе екипе, која је показала да зна да игра.

Зна добро трофејни тренер нашег тима шта му је чинити.

Оно што је сада битно јесте да станемо, погледамо се сви заједно, поразговарамо о добрим и лошим стварима и једноставно идемо даље. То је једини начин да се направи нешто, односно оно што смо зацртали у овој сезони – рекао је Павличевић.

Александра Ћировић, после пораза од Омладинца у Купу Србије била је видно разочарана, али је спортски упутила честитке ривалу.

Честитам екипи Омладинца на доброј игри и сјајној борби. Нисмо отвориле меч како смо планирале. Направиле смо доста индивидуалних и групних грешака, што је довело до овог резултата. Ово нам је за наук и велика лекција. Већ у суботу почиње лига, игра се дерби против Партизана, који је такође квалитетан противник. Морамо да се фокусирамо на тај меч пружимо максимум и отворимо званично сезону на најбољи могући начин. Победом – закључила је Александра Ћировић.

The post Павличевић: Нисмо се снашли у овој утакмици appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment