Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

60 godina Dragana Džajića – Marka za ceo svet

Danas je u prepunom “Narodnom pozorištu” u Beogradu obeležen veliki jubilej našeg Dragana Džajića – šest decenija u Crvenoj zvezdi, a posetioci su imali priliku da pogledaju predstavu i film o trećoj Zvezdinoj zvezdi!

Gde god se pojavljivao, privlačio je Džaja pažnju na sebe. Prvo kao fudbaler, golovima, asistencijama i driblinzima, a potom i kao funkcioner koji je uvek garantovao uspehe. Tako je bilo i večeras od 20 časova u sali prepunoj ljudi iz sveta fudbala, koji su još jednom želeli da ukažu poštovanje legendarnom Draganu Džajiću, za sve ono što je uradio za Crvenu zvezdu u prethodnih 60 godina.

Koliko asova na jednom mestu i svi sa istom porukom – Hvala Džajo! Vladimir Petrović Pižon, Dule Savić, Zoran Filipović, Dragiša Binić i mnogi drugi koji su pisali Zvezdinu istoriju, bili su tu da uveličaju događaj i uspeli su u tome.

A pisma su osim iz Srbije stizala i iz drugih država u kojima se ime Dragana Džajića piše zlatnim slovima poput Italije, Engleske, Španije, Brazila, Francuske od Mišela Platinija, Hoze Antonia Kamača, Zika i mnogih drugih legendi najvažnije sporedne stvari na svetu… Nisu tu samo fudbalske legende, poslao je pismo i Novak Đoković, najbolji teniser u istoriji “belog” sporta. Pismo je Džaji posvetio i sadašnji kapiten Milan Borjan, jer Zvezda je jedna velika porodica.

Po završetku događaja – aplauzi koji još uvek odzvanjaju i koji sve govore. Jedan je Dragan Džajić!

The post 60 godina Dragana Džajića – Marka za ceo svet appeared first on SD Crvena zvezda.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment