Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Продужен рок сезонцима за пакете Лиге Европе

Услед великог интересовања које влада за учешће Црвене звезде у Лиги Европе, одлучили смо да изађемо у сусрет сезонцима који ће моћи и 1. и 2. септембра, али искључиво на благајнама стадиона „Рајко Митић“ у интервалу од 10 до 19 часова, да дођу до пакета улазница и откупе своја места за групну фазу у којој ћемо играти са Монаком, Трабзонспором и Ференцварошем.

Нема сумње да нас чекају три фантастична спектакла на Маракани током јесени и да ће се тражити карта више, а управо зато, обезбедите ваше улазнице на време. Подсећамо вас и да као чланови клуба можете регуларно да купите пакете карата, 1. и 2. септембра од 10 до 19 часова на благајнама нашег стадиона, али и онлајн током читава два дана, на линку: https://crvenazvezda.iticket.rs/sr.html.

Сезонци могу да купе комплете карата и после 2. септембра, али их неће чекати њихова места. Такође, од суботе креће слободна продаја за све заинтересоване за пакете улазница и трајаће све до четвртка, 8. септембра, до 21 час када ћемо дочекати Монако.

The post Продужен рок сезонцима за пакете Лиге Европе appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment