Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвена звезда мтс и „Acibadem Bel Medic“ настављају успешну сарадњу

Врло успешна сарадња КК Црвена звезда мтс и нашег дугогодишњег партнера “Acibadem Bel Medic” наставља се и у наредној такмичарској сезони 2022-2023!

Изузетно успешна сарадња, у врло важном сегменту рада и живота клуба, која се обавља на дневном нивоу траје још од 2018. године. Она обухвата медицинску негу и партнерство нашег клуба на свим нивоима: од играча првог тима, свих запослених у клубу, па до свих млађих селекција.

Та сарадња која је успостављена пре 5 сезона, надограђивана је и добила је и нову димензију у сезони која је одиграна у време пандемије вируса Ковид-19 у којој је КК Црвена звезда имао и велику помоћ и подршку управо нашег партнера здравствене установе, Бел Медик која је у међувремену постала и део врло успешног тима компаније “Acibadem” која је такође имала изузетно успешно сарадњу са нашим клубом у прошлости.

Продужењем уговора са „Acibadem Bel Medic“ групом, КК Црвена звезда мтс је обезбедио да црвено-бели имају најбољу могућу медицинску негу, као што су је имали и до сада, јер подсећамо, „Acibadem Bel Medic“ има традицију дугу 28 година у пружању медицинских услуга.

Продужетак сарадње са компанијом „Acibadem Bel Medic“, најбоље говори о односу који градимо и имамо већ дуги низ година, као и о нама, клубу који наставља да расте из сезоне у сезону. Не морам да истичем да нам је већ годинама једна од најважнијих тачака у годишњем плану пружање најбоље могуће бриге о здрављу наших играча и људи који раде у клубу, и потпуно смо свесни колико је овај сегмент важан за свакоднево функционисање клуба. Клуб партнера који ће нам олакшати функционисање у још једној изузетно захтевној сезони, што заиста није фраза, не би био комплетан и снажан без А“Acibadem Bel Medic“-а – рекао је Немања Васиљевић, директор КК Црвена звезда мтс.

Др Ивана Петровић испред „Acibadem Bel Medic“ о продужетку сарадње са освајачем трипле круне у сезони 2021/22 истакла је следеће:

– Велико нам је задовољство да наставимо сарадњу са КК Црвена Звезда. „Acibadem Bel Medic“ ће, као и до сада, обезбедити највиши квалитет лечења играча за које смо сигурни да ће и ове сезоне постићи врхунске резултате у Кошаркашкој Лиги Србије, Купу Радивоја Кораћа, АБА лиги и, наравно, у Евролиги.

Као и до сада екипа „Acibadem Bel Medic“ увек ће бити уз црвено-беле на свим утакмицама на домаћем терену, али и на утакмицама млађих селекција, и део нашег тима у наредној такмичарско сезони, која ће надамо се бити успешна као и претходне године наше сарадње!

The post Црвена звезда мтс и „Acibadem Bel Medic“ настављају успешну сарадњу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment