Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

„Црвено-бела крв“, 25. пут, прикупљене 502 јединице крви

Данас је у просторијама Медија центра стадиона „Рајко Митић“ одржан и други дан 25. по реду акције добровољног давања крви под именом „Црвено-бела крв“, а звездаши су се и овог пута одазвали у великом броју и прикупили укупно 502 јединице крви за два дана у свим градовима.

Заљубљеници у црвено-беле боје су још једном показали да имају велико, хумано срце, али и да је звездашка породица друштвено-одговорна. Највећи број присталица нашег клуба одазвао се управо на Маракани, где је током данашњег дана прикупљено 190 јединица крви, а укупно 354. Као што је то био случај претходног дана, и данас су сви они који су се одлучили за овај хумани гест били награђени једном улазницом за утакмицу трећег кола квалификација за Лигу шампиона, између Црвене звезде и јерменског Пјуника, која је на програму у среду од 20 часова и 45 минута.

Осим у Београду, звездаши су могли да дају крв и у Републици Српској, где су то учинили у великом броју, прикупивши 76 јединица крви. У овом периоду године, залихе крви су веома потребне, а то су препознале и Делије из Ниша, које су прикупиле 53 јединице, чиме су дале значајан допринос овој хуманој акцији. Присталице из Косовске Митровице су се такође одазвале акцији и прикупиле 19 јединица, чиме је још једном потврђено да је црвено-бела породица увек ту за све оне којима је то најпотребније. Наши навијачи су још једном показали хуманост, а верујемо да ће тако бити и у будућности.

The post „Црвено-бела крв“, 25. пут, прикупљене 502 јединице крви appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment