Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Навијачи, дођите у дресовима на Пјуник!

Фудбалери Црвене звезде вечерас од 20 часова и 45 минута почињу овосезонски европски пут, а први ривал је екипа Пјуника. Реч је о трећем колу квалификација за Лигу шампиона, а клуб вас позива да се прикључите акцији и да на утакмицу дођете у дресу наше Црвене звезде, као и да навијате фер и спортски, без политичких порука, како не бисмо били кажњени.

Завирите у Ваш ормар, узмите дрес Црвене звезде и обуците га пред вечерашњу утакмицу. Уколико га немате, имамо решење и за то – правац Ред Стар Шоп, јер су дресови на огромним попустима. Немате финансијску могућност за то? Имамо решење и за то, те вас у том случају позивамо да обучете било шта црвено-бело што имате од гардеробе, како бисмо у потпуности обојили трибине.

Биће то атмосфера за памћење, немамо никакву дилему. Чак су и играчи узбуђени да виде како ће вечерас изгледати стадион, јер се очекује да буде пун, али и да сви буду у дресовима, те да се Маракана у потпуности обоји у црвено-бело. Ипак, изузетно је важно да навијање буде право звездашко, што значи фер и спортско, без икаквих политичких порука, како не бисмо били кажјнени од стране УЕФА.

Звездаши, видимо се на Маракани!

The post Навијачи, дођите у дресовима на Пјуник! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment