Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Кангва: Носио нас хук са трибина, очекујемо још више звездаша

Фудбалер који је Црвену звезду појачао у летњем прелазном року Кингс Кангва је већ на старту првенства показао да ће много значити шефу стручног штаба Дејану Станковићу. Везни играч нашег тима је на утакмици 1. кола Суперлиге Србије против Радничког из Ниша успео да се упише у листу стрелаца, а после дебитантског поготка није крио задовољство, али је и истакао да навијачи нашег клуба од њега тек могу да очекују добра издања.

Одличан почетак за мене. Одрадили смо феноменалне припреме, вредно тренирали и изузетно ми је драго што се резултат нашег напорног рада види већ на почетку шампионата. Брзо сам се уклопио у екипу, одлично се разумем са саиграчима, а гол који сам постигао верујем да је само један у низу. Имао сам још неколико добрих прилика, што ми много значи због самопоуздања. Очекује нас много изазова у наредном пероду, ускоро и квалификације за Лигу шампиона, полако подижемо форму и бићемо спремни за све што нас очекује – истакао је Кангва.

Говорио је момак рођен 1999. године и о навијачима Црвене звезде, који су у великом броју испунили трибине стадиона „Рајко Митић“ на првом првенственом мечу у новој сезони.

Одушевљен сам навијачима, имао сам прилику да погледам снимке и видим како изгледа када је Маракана пуна. Били су феноменални током читаве утакмице против Радничког из Ниша, волео бих да их буде више и да заједно остварујемо циљеве. Очекујемо у суботу испуњеније трибине и још бољу нашу реализацију, потрудићемо се да постигнемо и на следећем мечу велики број голова у којима ће уживати сви звездаши – закључио је Кангва.

The post Кангва: Носио нас хук са трибина, очекујемо још више звездаша appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment