Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездина деца после дебија: Хвала Мистеру!

Памтиће до краја живота 10. јул 2022. године, Звездина деца – Стефан Лековић и Владимир Лучић, који су имали прилику да „осете“ Маракану и заиграју на отварању Суперлиге у утакмици у којој смо нишки Раднички савладали резултатом 4:0.

Ушао је Стефан Лековић, штопер рођен 2004. године на терен у 82. минуту уместо Марка Гобељића и покрио позицију у „срцу“ одбране.

Невероватан осећај. Ја сам Звездино дете, у клубу сам већ 12 година и после свега тога дебитовати за први тим је нестварно. Када ми је речено да ћу ући у игру, заиста не знам шта сам помислио, али био је то огроман набој емоција. Хвала стручном штабу на указаном поверењу – рекао је Лековић.

Владимир Лучић је две године старији од Лековића и игра на позицији крилног нападача, а у игру су ушли заједно, с тим да је популарни Лучке заменио Александра Катаија.

Ово је веома важан дан у мом животу. Пресрећан сам због дебија, хвала Мистеру на указаној шанси и ово је нешто што ћу памтити до краја живота. Надао сам се шанси, вредно радим, борим се и драго ми је што сам заиграо. Све се некако брзо десило кад ми је речено да ћу ући у игру, али сам осетио изузетну срећу – подвукао је Лучић.

Честитала су и међусобно Звездина деца један другом и пожелела још много утакмица у омиљеном дресу.

The post Звездина деца после дебија: Хвала Мистеру! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment