Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновије

Мајсторица је Звездин терен! Црвена звезда шести пут најбоља у региону!

Пета утакмица финалне серије је домаћи терен Црвене звезде! Било је јако тешко, у несвакидашњим околностима, али црвено-бели су опет показали шампионски карактер. Остали су у једном тренутку због свог ветра у леђа, али је на крају дворану ”Александар Николић” преплавио ураган емоција. Нимало случајно јер је на семафору стајало 80:77. А, њој много лепше стоје пехари.

Бриљирао је Дејан Давидовац са 15 поена и шест скокова. Пратио га је Нејт Волтерс са 12 кошева, а само поен мање имао је Никола Калинић. Двоцифрен је био и Лука Митровић са 10 поена.

Међутим, бесмислено је издвајати појединца. Ово је дан када се један састав који осећа Црвену звезду, који је снажан, спреман на све изазове и успешно их преброди. То је снага заједништва, снага једног тима – снага шампиона!

Није било лако, тешко је рећи да ли је и могло теже у овој финалној серији. Изазови су се ређали и ређали, карактер је долазио на испит изнова и изнова. Међутим, још једном су црвено-бели показали како се постаје шампион, као што је рекао прослављени српски глумац и осведочени Звездаш, нажалост покојни Небојша Глоговац – Изађеш на терен када је најтеже и победиш! То су изабраници Дејан Радоњића управо и урадили. У утакмици са обиљем преокрета, прекида, невероватне тензије која је трајала од почетка, ескалирала у трећој утакмици финалне серије и сада ће све то отићи у заборав. Памтиће се трофеј, више него заслужено освојен. Он припада најбољима, најспремнијима, најхрабријима. Наша Црвена звезда била је најхрабрија, најспремнија и најбоља!

Историја, шести пут исписана, други трофеј у сезони. Црвено-бели немају премца, они су број 1 у региону! И идемо даље!

Црвена звезда мтс – Партизан Нис 80:77 (18:20, 15:17, 26:21, 21:19)

Црвена звезда мтс: Лазаревић, Волтерс 12 (7ас), Давидовац 15 (6ск), Митровић 10, Лазић 5, Калинић 11 (6ск), Добрић 5, Холинс 9, Ивановић 2, Марковић 7, Вајт, Кузмић

Извор: сајт КК Црвена звезда

Повезане вести

10 comments

krvavi zvezdas-DE јун 7, 2022 at 10:29

ZA MOJE 56G OVO JE NAJVEĆA SENZACIJA IKADA,DA SA OVAKVOM EKIPOM I NAJSLABIJIM TIMOM U ISTORIJI OSVOJIMO ABA LIGU..STA REĆI OSIM NAKLON DO ZEMLJE..HVALA VAM

Reply
Dragan јун 7, 2022 at 13:05

Kapa do zemlje, majstori! A sad ozbiljna rekonstrukcija tima!!!

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 7, 2022 at 14:02

I TO KAKVA REKONSTRUKCIJA..TREBA NAM ČITAVA PETORKA..OVO ĆE OSTATI ZA ANALE DA SA OVAKVIM IGRAČIMA POBEDIS GLODARE KOJI SU REALNO DALEKO BOLJI OD NAS NA SVIM POZICIJAMA,ALI DO IZRAŽAJA JE DOŠLA IPAK TAKTIKA I ZNANJE RADONJIĆA

Reply
Dragan јун 7, 2022 at 14:18

Kalenić i jos njih trojica. Bez Kalenića -nista. P.S. Šta li je Ranketom…?

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 7, 2022 at 22:27

RANKE BRAT SIGURNO NEGDE NA MORE ILI SE OPIO POSLE SILNIH TITULA U FUDBALU I BASKETU

Nenad Popovic јун 7, 2022 at 17:47

Apsolutno su potrebna pojačanja. Beron vise ne moze, otisao u Italiju. Vratiti Lojda, jer jos nije nigde potpisao. Videti sta je sa Nokom, ima li neke vajde od njega. Petruseva dovesti i možda Jogi Ferela iz Cedevite. Zahvaliti se Vajtu i to bi bilo sasvim solidno. I naravno zadrztati Holinsa, Davidovca i doktora Radonjića. Srećno majstori!

Reply
Dragan јун 7, 2022 at 22:19

Koji Noko? Ove sezone dobio otkaz u dva kkuba, on je nivo Kuzme, nijansa gore, nijansa dole..

Reply
Aleksandar 89 јун 8, 2022 at 15:43

Nenad Popovic da li znas kad pocinje Kls? Posto jos uvek nista zvanicno nisu objavili.

Reply
Nenad Popovic јун 9, 2022 at 01:10

Aleksandre druže, koliko vidim malopre iz novina, mi bi trebali da igramo sa Megom u Petak vece i u Nedelju u podne. Za glodare nisam gledao raspored. Nenam stomak cak ni za njihov raspored. Pozdrav!

Aleksandar 89 јун 8, 2022 at 12:00

Dragan Sjajno jos da osvojimo Kls i da bude sjajna sezona da zaokruzimo Triplu Krunu!!!

Reply

Leave a Comment