Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноКошаркаНајновије

Радоњић: Велики труд и рад су се вратили

Црвена звезда је опет најбоља! У несвакидашњим околностима, упркос свим изазовима, црвено-бели су завршили на место које им и припада. Они су најбољи.

Лавина емоција виђена је у табору Црвене звезде, а другачије није било ни на конференцији за медије Дејана Радоњића. Тренер црвено-белих је понео велики терет до историјске 6. титуле најбољег у региону.

‘’Прво честитке свима на освојеном трофеју, другом у сезони. Серија је била очекивано тешка, са много специфичних и различитих околности. Најмање се прича о кошарци, а кошарка је била одлична. Утакмица је била јако добра, били смо за нешто мало бољи и дошли до још једног трофеја. Јако сам свестан да ће се водити полемике око свега што се дешавало, поготово у вечерашњем дуелу. Нисам неко ко воли да коментарише превише овакве ствари, па ћу наставити у истом маниру”, истакао је Радоњић, а потом додао:

“Упутио бих извињење кошаркашком клубу Партизан због понашања мог играча Николе Калинића. Као што сам рекао за Уроша Трифуновића оно што сам рекао, тако имам обавезу да то сада урадим због понашања свог играча”, рекао је стратег црвено-белих.

Упитали су новинари шта је било пресудно…

‘’Срећа није сигурно… Тешко је анализирати све што се дешавало. Утакмица је била добра, кошаркашки гледано. Шта је пресудило? У тој последњој четвртини успели смо да задржимо позицију која нам је омогућавала да будемо у предности, да у завршници на једну лопту ми будемо бољи. Целе сезоне смо се борили да будемо први на табели, да имамо предност домаћег терена. Велики труд и рад су се вратили. Нимало није било лако, требало је да будеш спреман на све што се дешавало, уз све повреде које смо имали, ситуације, изостанке играче… Успели смо у свим околностима да будемо довољно јаки са свих аспеката, на крају је све то било пресудно. Додатно задовољство што смо успели’’, рекао је Радоњић.

Извор: сајт КК Црвена звезда

Повезане вести

7 comments

krvavi zvezdas-DE јун 7, 2022 at 10:27

RADONJA TI SI GENIJE KAD SI SA OVAKVIM IGRAČIMA OSVOJIO TITULU..KAPA DOLE GENIJE

Reply
Aleksandar 89 јун 8, 2022 at 11:57

Krvavi Zvezdas – De da li znas kad pocinje Kls? Posto jos uvek nisu nista zvanicno objavili.

Reply
Aleksandar 89 јун 8, 2022 at 22:05

Gogi a zasto nema nista u rezultate da objave?

Reply
окнарб јун 7, 2022 at 10:09

Растати се саСимоновићем ,Кузмићем.Замислите појачања Пенгос,Петрушев ,Блажић и Препелич

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 7, 2022 at 10:27

NE MOZEMO DA ZAMISLIMO..BLAŽIČ POTPISAO ZA TURSKI BASAHŠEHIR

Reply
BokiBgd јун 7, 2022 at 19:55

Petrušev je okoreli grobar.

Reply

Leave a Comment