Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Да одиграмо добру утакмицу у петак увече

Кошаркаши Црвене звезде мтс мање од 48 сати од утакмице у среду увече у којој су издржали много тога и на крају поражени у утакмици која је трајала више од три сата у драматичној завршници.

Црвено-бели су одрадили тренинг у четвртак поподне и спремни ће дочекати утакмицу у петак која се игра од 18.30 часова.

Тренер КК Црвена звезда мтс Дејан Радоњић:

– Желимо да одиграмо добру утакмицу у оконостима у којима би кошарка била на првом месту. Ту мислим на услове за играче, јер је паркет био изузетно клизав и представљао је заиста велики проблем за све. Да одиграмо још борбеније, још чвршће и дођемо до резултата који желимо.

Стефан Марковић: – Очекује нас још једна утакмица у распону мањем од 48 сати у овој серији. Желимо да одиграмо чврсту утакмицу, са много енергије и надам се да ће услови бити добри јер је клизав паркет заиста био проблем свима који су на њега изашли у среду увече.

Утакмица број 4 игра се од 18.30 часова, евентуална пета и последња у овој серији заказана је уколико буде било потребе за понедељак у 20 часова.

The post Да одиграмо добру утакмицу у петак увече appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

6 comments

Loki јун 3, 2022 at 22:46

Igras cele godine bez centra, bez klasične dvojke, sa gomilom ofanzivno retatdiranih igrača, sa Simonom, Markovićem, Cirbesom i pobeđujes… i krčag ide na vodu dok se ne razbije. I gde bas da se razbije pred grobarima… Hajde, nekako, na silu, na guzove, da dobijemo u ponedeljak i onda ozbiljna rekonstrukcija igračkog kadra, Uprave, sistema igre(posteno: igramo rudarsko-seljačku košarku i ovo sto smo postigli zapravo je fantastično).

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 3, 2022 at 21:44

ODIGRALI STE BAS ONAKO KOLIKO VREDITE.TAČKA

Reply
Dragan јун 3, 2022 at 23:54

Ovo je skandalozno: igra, pristup, energija!!!

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 4, 2022 at 00:38

DA IMAMO NORMALNE NAVIJAČE JOŠ VEČERAS SU TREBALI DA IH BLOKIRAJU I OSTAVKE KOMPLET UPRAVE,SVIH DO JEDNOG IGRAČA I SVE IZ POČETKA..OVO JE BAŠ PONIZAVAJUĆE

Reply
Dragan јун 4, 2022 at 00:58

Stvarno, slušam Radonju posle utakmice… Na kojoj je on drogi? Šta ono priča? Pa, da ga pitam: kakva ti bila priprema utakmice, kakve su ono bolesne izmene… šta je tebi čoveče??? Jel si ti poremećen? Marković, Lazić…?? I u rosteru još Simon, Cirbes… A direktori Dozet i Kešelj…A predsednik dr.mr.prim Čović za koga garantujem da nema nijednog jedinog prijatelja na svetu. Sto reče Loki: hajde nekako na guzove i na silu da pobedimo Groblje u ponedeljak, a onda VELIKA METLA!!!

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 4, 2022 at 02:35

PA MISLIŠ DA ĆE BITI METLA AKO KOJIM SLUČAJEM POBEDIMO..NARAVNO DA ĆE SVI PRODUZITI UGOVORE..A OVU TEKMU SU IZGUBILI LAZIĆ I MITROVIĆ..ONI VISE NI SA PARAOLIMPIJCIMA NE MOGU DA IGRAJU..TO JE PROŠLOST..KAO I CIRBES,DAVIDOVAC,LAZAREVIĆ,VAJT,..U STVARI KOMPLET

Leave a Comment