Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатДруги пишуФудбал

Мирић:“У Спартаку сам стекао име, а сада мислим само о Звезди“

Marko Mirić

И током претходних прелазних рокова помињао се као потенцијално појачање нашег клуба. Након тога, помињао се и као аквизиција комшија, али је ипак ове зиме некако изненада стигао на црвено-белу страну Топчидерског брда. Марко Мирић, повремени српски репрезентативац имаће могућност да у суботу дебитује пред сигурно добро испуњене трибине Маракане и то против свог некадашњег клуба.

У изјави за интернет портал Мондо, Марко Мирић је изјавио:

– У подсвести ми је утакмица са Спартаком и са времена на време ми пролази кроз главу како би изгледало када бих играо у суботу и још када бих дао гол. Ја сам професионалац и емоције ћу оставити по страни иако сам у Спартаку стекао име и постао репрезентативац. Мисли су ми сада усмерене само на Црвену звезду и утакмице које су пред нама. Желим да изборим место у стартних 11, а ако уз то дође и позив у репрезентацију, бићу презадовољан.

Повезане вести

2 comments

ZVEZDAN феб 28, 2012 at 21:23

Iskreno dok je Lazovic tu mrka kapa za tebe…

Reply
Paaa феб 28, 2012 at 20:04

Verovatno ces igrati na desnom krilu,ali tek od leta kad Laza ode,ja tebe Miricu simpatisem po meni si bas dobar igrac,ali Lazi nisi ni do kolena.Recimo mozemo da te ocekujemo kao dzokera na derbiju i da na derbiju u igru kao dzokeri udju Asamoa i Perovic.A jedva cekam tekmu sa Spartakom,ajde te ljudi svi koji citate ovo a iz Beograda ste,ajde da dodjemo na tekmu,da lepo otvorimo drugi deo sezone kako navijacki,tako i na terenu.Ko ne ide na sever neka ide na istok i zapad da i te tribine izlgedaju lepo popunjene,mada je zapad uvek dobro napunjen,istok malo slabije.Hocu bre da nasim navijanjem probudimo adrenalin u Maksimovicu,Mladenovicu,Milivojevicu,Milunovicu,i ostalim igracima.Ajmo bre svi na Spartak i onako je dzabe ulaz !!!!!

Reply

Leave a Comment