Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатИнтервјуиФудбалФудбал

Миливојевић за МЦЗ: „Моје мерило је терен!“

Лука Миливојевић
Лука Миливојевић

Важи за једно од највећих појачања нашег везног реда у овом прелазном року и сасвим смо сигурни да ће оправдати очекивања управе и навијача.
Лука Миливојевић, млади српски репрезентативац и од ове зиме и члан највећег српског клуба, тврди да никада не одустаје и да и даље верује у успех Црвене звезде.

– Какав бих ја то човек био кад бих се предао већ на полусезони? Изгараћу на терену у свакој утакмици, јер чим си спреман на нешто, моћи ћеш то и да оствариш. Знам шта ми је чинити, иако сам свестан да је заостатак сада велики – никада се у животу нисам предавао пред препрекама док год постоје и најмање теоретске шансе, па нећу ни сада.

Сматра да се одлично уклопио са саиграчима за време припрема.

– Ја сам лично стварно задовољан овим припремама, мислим да сам се добро спремио и у сваку утакмицу ћу ући са максималном снагом и вером у победу. Ми, нови играчи, углавном се знамо из младе репрезентације и добро смо се уиграли, а уз то нам је свима и огромна част да носимо грб и дрес Црвене звезде.

Задовољан је и новим кондиционим тренером.

– Рад и комуникација са новим кондиционим тренером су одлични и више сам него задовољан. Добро смо се спремили и то ће се видети већ у првом колу против Спартака.

Не жели много да прича унапред – суботње поподне ће рећи своје.

– Куп нам је приоритет, али не одустајемо ни од првенства. Између тих утакмица нема разлике, и све што важи за једно, важи и за друго – морамо да победимо у свим утакмицама. Не бих сада много причао, јер је моје мерило терен.

Нада се и великој посећености.

– Навијаче, наравно, не морам ни да позивам да дођу у великом броју да нас подрже, јер знам колико воле клуб. Исто толико Звезду волим и ја, надам се, и моји саиграчи, па ћемо се потрудити да прву утакмицу обележимо победом пред најбољим навијачима на свету.

Повезане вести

6 comments

alerim феб 28, 2012 at 22:54

iskreno me dusa boli zato sto ne mogu u subotu na utakmicu… ali najiskrenije…

Reply
zvezdan феб 28, 2012 at 21:26

Jedva cekam da vidim tu novu igru u subotu, posle svih blamaza nista ne verujem dok ne vidim………………

Reply
Sto se tice derbija феб 28, 2012 at 21:56

Nema sumnje da ih prolazimo,doveli smo igrace koji su im pravili najvise problema: Maksimovic,Milivojevic,Miric,tu su Evandro i Lazovic.I grobari su hteli Milivojevica a on je decko u jednom intervjuu skoro izjavio da je odbio partizan,a iz partizana stize informacija za sportal kako Milivojevic nije igrac za njih,i kako ih ne zanima,samo da bi ispalo kako su oni njega odbili a ne on njih.Ma kidamo u kupu,i smanjujemo prednost partizana,KIDAJ BREEEE

Reply
Gagi феб 28, 2012 at 20:26

Juki spremaj se za subotu, pravac marakana…………ale ale……..

Reply
Juki феб 28, 2012 at 21:02

🙂 Sve je spremno :-)))))))))

Reply
Majstor pikada феб 28, 2012 at 20:09

To mora biti merilo celog tima, jer ako se vidi zelja i volja na terenu nikada necete morati da izadjete sa terena pognutih glava jer cete znati da ste dali 100% sebe!
Samo hrabro!!!

Reply

Leave a Comment