Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Станковић: Искуством сломили отпор Чукаричког

Важну победу су остварили фудбалери Црвене звезде у оквиру трећег кола плеј-офа Суперлиге Србије над Чукаричким. Резултат је био 1:0, а шеф стручног штаба нашег тима Дејан Станковић је имао разлога за задовољство након што је направљен још један корак ка освајању шампионске титуле.

Тешка такмичарска утакмица, од првог до последњег минута. Наишли смо на јак отпор, али то смо и очекивали, јер је Чукарички незгодна екипа, млада, полетна, са јаким интензитетом. Имали смо шансе и били смо довољно искусни да приведемо утакмицу крају. Био је тај кикс пред крај, клизање, али овако се иде ка титули. Не може увек да буде рализација таква да се постигну три или четири гола. Некада треба бити и паметан, контролисати утакмицу и привести је крају на прави начин. Тежак меч је иза нас, за пар дана идемо у Нови Сад, корак по корак. Наставићемо до краја шампионата тако, јер је свака утакмица нова борба и доказивање – почео је Станковић.

Пред почетак утакмице, Крстичићу је дрес 100 који симболизује број одиграних утакмица уручио Владимир Петровић Пижон.

– Нена је неко ко воли Звезду и неко је кога воле навијачи. Он оставља срце на терену у сваком тренутку.

Жалио се Борјан на повреду након што је остао на земљи после судара са фудбалером Чукаричког, али није желео да изађе.

Добио је ударац, пре тога се жалио на мишић, али капитенски није хтео да изађе из игре, иако смо хтели да га заменимо због тога што је трпео велике болове, како су ми пренели доктори. Ипак, то је Милан Борјан, то су наши момци, нико не истиче белу заставу и сви иду до краја – подвукао је Станковић.

The post Станковић: Искуством сломили отпор Чукаричког appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment