Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Катаи: Спремни смо за дерби, сваки меч је финале

Фудбалери Црвене звезде ће у суботу од 18 часова на стадиону “Рајко Митић” дочекати екипу вечитог ривала у оквиру првог кола плеј-офа Суперлиге Србије, а првотимац и узданица нашег тима Александар Катаи истиче да је пред црвено-белима јасан циљ до краја првенства.

Од старта пролећног дела шампионата остварили смо максимум, девет од девет победа, и полако идемо ка циљу који смо зацртали прво у јулу, а потом га потврдили у јануару на самом окупљању. Много је изазова пред нама у плеј-офу, а први јесте вечити дерби. Меч чији се победник никада не зна у напред, али смо одмах након Радничког кренули са припремом за дерби и сигуран сам да ћемо бити спремни за највећу утакмицу у српском фудбалу. Стручни штаб на челу са Дејаном Станковићем детаљно ради на сваком сегменту игре како би поновили прошлогодишњи успех – почео је Катаи.

Наглашава Звездина десетка да ће подршка дванаестог играча нашег тима бити од великог значаја, као и да је свака наредна утакмица важна у одбрани титуле.

Играћемо поново пред нашим навијачима што ће нам представљати велику предност, али свакако да се нећемо опуштати ни у једном тренутку. Више пута сам говорио да само Делије могу да направе невероватну атмосферу. Важна је победа пре свега и да задржимо прво место, није битно ко ће постићи погодак имамо играче који својим индувидуалним квалитетом могу да допринесу позитивном резултату. Такође, не посматрамо ситуацију на табели, још ништа није готово имамо још седам утакмица до краја сезоне, а свака ће бити финале за нас – закључио је Катаи.

The post Катаи: Спремни смо за дерби, сваки меч је финале appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment