Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Дружење са Звездиним првотимцима за помоћ Вукану

Фудбалски клуб Црвена звезда ће у среду од 14 до 17 часова организовати фан зону у Кнез Михаиловој улици где ће се прикупљати помоћ за Вукана Стоиљковића који болује од спиналне мишићне атрофије. Сви навијачи нашег клуба ће моћи да уживају у дружењу са Звездиним првотимцима, као и бројним другим занимљивостима, а све што ће бити потребно да ураде јесте да пошаљу СМС поруку са текстом 1239 на број 3030.

Наш клуб још једном акцијом жели да пружи помоћ и подршку онима којима је она најпотребнија. Овога пута Звезда ће “играти” за Вукана који болује од ретке болести, спиналне мишићне атрофије, а наш клуб како би помогао у сакупљању помоћи ће организовати фан зону коју ће навијачи нашег трофејног клуба моћи да посете у среду од 14 до 17 часова у Кнез Михаиловој улици.

У самој акцији учествоваће и првотимци Страхиња Ераковић, Петар Станић, Никола Станковић, Немања Мотика и Андрија Радуловић, а сви звездаши ће бити у прилици да се фотографишу са изабраницима Дејана Станковића по симболичној цени у виду слања СМС поруке са текстом 1239 на број 3030. Поред тога приредили смо вам и разне занимљивости у виду медењака и балона које ћете моћи да купите тако што ћете такође послати поруку за помоћ Вукану.

Звездаши позивамо вас да посетите нашу фан зону и још једном покажете да имате велико и хумано срце.

The post Дружење са Звездиним првотимцима за помоћ Вукану appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment