Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездини бисери – Рутинске победе омладинаца и кадета

Звездини таленти, који стасавају иза југа Маракане, овог викенда одиграли су 12 мечева. Овог пута црвено-бели су били распуцани, чему сведочи невероватних девет победа уз чак 39 постигнутих голова.

Омладинци Црвене звезде одиграли су још једну фантастичну утакмицу. У оквиру 21. кола Омладинске лиге Србије заслужено су савладали ОФК Београд резултатом 6:0 и тиме се додатно приближили шампионској титули. Мрежу тима са Карабурме начео је Александар Кахвић већ у 36. секунди, а до 7. минута у стрелце су успели да се упишу Михајло Милосавић и Мирко Николашевић. Кахвић, центарфор рођен у Теслићу, се до полувремена још једном уписао у стрелце, а прецизан пре краја првог дела био је и Данило Теодоровић. Коначан резултат поставио је Урош Бранковић, једанаест минута пре краја меча. Момци које са клупе предводи Милан Стегњајић овим тријумфом су додатно одмакли на табели другопласираној екипи. У следећем колу црвено-бели ће у среду гостовати Бродарцу на Старом сајмишту. Омладинци Графичара су савладали Бродарац са 2:0, а у тиму Владимира Сандуловића головима су се издвојили Милан Бајић и Петар Граоња.

Табела Омладинске лиге Србије, 21. коло:

1.Црвена звезда – 57 бодова, гол разлика 72:22

2.Партизан – 44 бода, гол разлика 41:17

3.Војводина – 35 бодова, гол разлика 43:26

8. Графичар – 30 бодова, гол разлика 32:42

Листа стрелаца: Матеја Бојовић (Црвена звезда, 9 голова), Михајло Милосавић (Црвена звезда, 8 голова), Александар Кахвић, Мирко Николашевић (Црвена звезда, 7 голова), Марко Стојановић (Црвена звезда, 6 голова), Лука Маринковић (Графичар, 5 голова)…

Звездина кадетска селекције се рутинском победом од 3:0 над Телеоптиком у оквиру 21. кола Кадетске лиге Србије одржала на првом месту и за још један корак приближила пехару који је намењен освајачу првенства. Изабраници Слађана Николића су од старта диктирали темпо и контролисали дешавања на терену, а резултат је могао бити и убедљивији. Црвено-бели су стигли до предности већ у осмом минуту, после сјајне реакције Лазара Ђурића који је одлично реаговао у казненом простору и главом на центаршут Јована Шљивића послао лопту у мрежу. Предност је у 57. минуту повисио Стефан Миладиновић рутинском реализацијом поново на асистенцију талентованог Шљивића, а коначних 3:0 поставио је Матеја Бубањ шест минута пре краја утакмице након додавања Матеје Радоњића. Одбрањеним пеналом у финишу сусрета истакао се и најмлађи актер меча, петнаестогодишњи Јован Миладиновић. Такође, као и омладинци, кадети Звезде ће гостовати екипи Бродарца у наредном колу. Кадете Графичара, које са тренерске позиције предводи Лазар Јаничић, су поражени од Бродарца минималним резултатом на свом терену.
Упркос великом залагању и борби на терену Графоси нису успели да остваре позитиван резултат на овом сусрету.

Табела Кадетске лиге Србије, 21. коло:

1. Црвена звезда – 56 бодова, гол разлика 80:24

2. Партизан – 54 бода, гол разлика 65:19

3. Чукарички – 47 бодова, гол разлика 76:26

7. Графичар – 30 бодова, гол разлика 39:24

Листа стрелаца: Матеја Бубањ (Црвена звезда, 25 голова), Стефан Миладиновић (Црвена звезда, 10 голова), Стефан Видаковић (Графичар, 10 голова), Матеја Радоњић, Јован Мијатовић (Црвена звезда, 9 голова)…

Првотимци Графичара су доживели пораз на свом терену од ИМТ-а са 3:1 у оквиру 30. кола Прве лиге Србије. Сениори Звездиног развојног тима и поред великог залагања нису успели да дођу до позитивног резултата. Једини погодак за Графосе је постигао феноменални Јован Митуљикић, који је наставио са одличним партијама. Фудбалере Марка Неђића очекује наставак такмичења у плеј-ауту где наше играче очекује још седам утакмица до краја првенства.

Табела Прве лиге Србије, 30.коло:

1. Инђија – 58 бодова, гол разлика 48:29

2. Младост – 57 бодова, гол разлика 35:17

3. Јавор – 56 бодова, гол разлика 46:22

—-

11. Графичар – 34 бода, гол разлика 44:43

Листа стрелаца: Андрија Радуловић, Илија Бабић (Графичар, 6 голова), Дејан Видић, Алексеј Голијанин, Јован Митуљикић (Графичар, 5 голова), Никола Митуљикић (Графичар, 4 гола)

Остали резултати:

Млађи омладинци, 21. коло: ОФК Београд – Црвена звезда 3:6 (1:3)

Млађи кадети, 24. коло: Графичар – Црвена звезда 0:5 (0:4)

Пионири, 18. коло: ОФК Београд – Црвена звезда 1:4 (1:1)
Графичар – Рад 4:1 (0:1)

Млађи пионири, 4. коло: Црвена звезда – Раковица 5:0

Петлићи, 4. коло: ОФК Београд – Црвена звезда 1:1
Чукарички – Графичар 0:2 (0:0)

The post Звездини бисери – Рутинске победе омладинаца и кадета appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE апр 11, 2022 at 21:10

MOLIM ADMINA DA NIKADA VISE NE STAVLJA OVAKVE NASLOVE..ČUJ BISERI..KOJI BRE BISERI,KAKVI BISERI TO SU SAMO IGRAČI U POKUSAJU..MANI TE SE VISE SA TIM NASLOVIMA..PA GDE IGRA NEKI NAS BISER FUDBAL…GDE? PA NIGDE I NEĆE SKORO NIGDE DA IGRAJU JEL JE TO PRESLABO I ZA DOMAĆU LIGU..KAKVI BRE BISERI KAKVI BAKRAČI IMA NA HILJADE TAKVIH PO SRBIJI

Reply

Leave a Comment