Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Познати термини одложених мечева Црвене звезде у АБА лиги

Регионално такмичење објавило је у четвртак нове термине одложених утакмица које ће бити одигране у наредном периоду и до почетка доигравања које је на програму у мају.

Већи број утакмица одлаган је због пандемије вируса Ковид 19, али и врло згуснутих термина које посебно имају екипе које се такмиче у Евролиги и Еврокупу.

Заостала утакмица 15.кола између кошаркаша Црвене звезде мтс и екипе Будућност ВОЛИ одиграће се 16.04. у 21 сат у дворани СЦ Морача у Подгорици.

Црвено-беле очекују до краја регуларног дела још две утакмице редовног кола и заостали меч са екипом Игокее која је такође била одложена крајем јануара због пандемије Ковида 19.

Такође, меч између Борца и Црвене звезде који је требало да буде одигран током викенда (померен је због одигравања заостале утакмице црвено белих у Евролиги у Каунасу 04.04) биће одигран 20.04. (среда) у хали Борца у Чачку са почетком у 19 часова.

Због обавеза Црвене звезде и утакмице 34.кола Евролиге са Анадолу Ефесом која је на програму 08.04. у 21 сат у хали Александар Николић, утакмица редовног 26.кола са екипом ФМП Меридиан биће одиграна 11.04 у 18 часова.

Коначан распоред преосталих утакмица КК Црвена звезда мтс у регионалној лиги:

26.коло: 11.04. КК Црвена звезда мтс – ФМП Меридиан бет (Хала Александар Николић у 18 часова)
15.коло (заостала утакмица) 16.04 КК Будућност ВОЛИ – Црвена звезда мтс (СЦ Морача 21 сат)
25.коло (заостала утакмица) 20.04 КК Борац – КК Црвена звезда мтс (Дворана Борац 19 часова)
16.коло (заостала утакмица) 23.04 КК Црвена звезда мтс – КК Игокеа (Хала А.Николић)

КК Црвена звезда мтс

The post Познати термини одложених мечева Црвене звезде у АБА лиги appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment