Moja Crvena Zvezda
Фудбал

Кировски: „Враћам се за неколико дана“

Одлични голман Црвене звезде Александар Кировски суочио се пред сам старт првенства са мањим проблемом. Безазлени хематом који се појавио на левој нози младог голмана прилично се увећао и задаје проблеме нашем играчу.

„Пре одласка у Будву имао сам оток на левој бутини, али мислио сам да није ништа озбиљно, да нема потребе за било каквим лечењем и наставио сам да тренирам пуним интезитетом“, каже Кировски који је на припремама одлично искористио сваку шансу коју му је тренер Просинечки указао.

Млади репрезентативац по повратку из Турске и даље тренира са својим колегама али и редовно иде на терапије.

„И даље сам редован на тренинзима, али не могу да радим све вежбе, односно избегавам да падам на леву страну, да се стање са квадрицепсом не би погоршало.“

Поуздани голман уверен је да ће терапије дати резултата и да за хируршком интервенцијом, нема потребе.

„Уз помоћ терапија верујем да ћу успети да разбијем хематом у наредних неколико дана, и вратим се у пун тренажни процес“, закључио је Кировски.

Повезане вести

4 comments

braca феб 27, 2012 at 12:52 Reply
Marko феб 27, 2012 at 12:05

Na zvanisnom sajtu su pre nekih nedelju dana napisali da cemo po povratku ekipe iz Antalije moci da pogledamo sve meceve sa priprema u celosti. Jel zna neko nesto o tome. Hoce biti toga i kad???
Hvala unapred. 😉

Reply
Raka Delija феб 27, 2012 at 11:34

Ako se može verovati kuriru,ako je istina da SPS povlači svoje ljude iz YU-Kluba,a pošto svi znamo da ih oni drže, mislim da se toj jugoslovenskoj tvorevini bliži fijasko…
http://www.kurir-info.rs/sport/fudbal/sps-povlaci-svoje-ljude-iz-partizana-186434.php
U principu ne volim da objavljujem išta vezano za njih ali ovo sam morao.

Reply
milko феб 27, 2012 at 11:30 Reply

Leave a Comment