Moja Crvena Zvezda
Женски фудбалФудбал

Фудбалерке савладале Напредак

У склопу припрема за наставак сезоне, фудбалерке Црвене звезде су одиграле неколико утакмица са дечацима из наше школе фудбала, које су биле више него корисне за наш женски фудбалски клуб, у циљу убрзања игре. Црвено-беле девојке у копачкама су одиграле и пријатељски меч са крушевачким Напретком и победиле су са 2:0. Голове су постигле Милена Пешић (на слици) и Ивана Ерац.

– Можемо бити задовољни приказаним, иако је код девојака видан умор и ноге су им још тешке од напорног рада у претходном периоду. Показале су велику жељу и доста смо претрчали, успели да играмо високи пресинг током целог другог полувремена и тако онемогућимо противника да угрози наш гол. Резултат тога је и податак да у другом делу игре противник није успео да упути ниједан ударац у оквир гола – рекао је тренер и директор Женског фудбалског клуба Црвена звезда Дарко Стојановић.

Црвена звезда је играла у саставу: Кларк, Добросављевић, Смиљковић, Коркоран, Ерац, Бобић, Лазаревић, М. Пешић, Павловић, А. Пешић и Мијатовић. Играле су још: Попов, Бајалица, Живановић, Јанков.

Због повреда нису играле Јована Дамњановић и голман Марина Петковић.

Повезане вести

Leave a Comment