Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Кошаркаши Црвене звезде мтс гостују Партизану

Кошаркаше Црвене звезде мтс у врло згуснутом календару након утакмица са Фенербахчеом и Басконијом у Евролиги, за крај ове недеље очекује и градски дерби са екипом Партизана НИС.

Утакмица 21. кола регионалног такмичења игра се у недељу од 18.30 часова у хали „Александар Николић“, а домаћин овог меча је екипа Партизана, тренутно другопласирана екипа на табели са скором 16-3, па и због те чињенице ова утакмица има епитет дербија рунде и досадашњег дела такмичења.

Наредни меч у регионалном такмичењу ( екипа Црвене звезде је прва на табели са скром 17-1) је само још један у низу врло тешких утакмица које црвено бели играју од краја фебруара, а та серија наставиће се већ у уторак и четвртак дуелима са Реалом (заостали меч Евролиге) и Макабијем.

Пред овај меч, тренер црвено-белих Дејан Радоњић каже: – Налазимо се у изузетно тешком распореду утакмица, а утакмице са Партизаном увек имају посебну тежину. Играмо овај меч пред њииховим навијачима који ће им сигурно пружити велику подршку. Мораћемо да одиграмо на задовољавајућем енергетском нивоу посебно што у оваквом распореду сваки тренутак морамо да користимо за опоравак и припрему утакмице и тежак распоред. Очекује нас сигурно тешка утакмица у којој морамо да одиграмо у дугим интервалима јако добро – рекао је тренер црвено-белих који ће о саставу који ће наступити у недељу одлучити на дан утакмице.

Капитен Бранко Лазић: – Очекује нас још један врло тежак мечу овој серији у којој се налазимо. Вечити дерби је увек специфична утакмица за коју не важи ни једно правило, нити положај на табели, тренутна форма. Свака утакмица је епизода за себе. Оно што знамо је да ће наш ривал сигурно изаћи на ову утакмицу врло мотивисан, играју пред својим навијачима. Ми смо ове недеље одиграли већ две врло захтевне утакмице, али ко год буде изашао на терен биће спреман, јер за ову утакмицу није потребан никакав додатни мотив. Потрудићемо се да одиграмо чврсту и добру утакмицу, па ћемо видети за колико ће то бити довољно – рекао је капитен црвено-белих.

Ово ће бити 46. дуел два тима у регионалном такмичењу, црвено-бели тренутно воде са 24-21 у победама, а у првом овосезонском дербију у регионалној лиги Црвена звезда је победила 71:56.

Црвено беле већ у уторак у хали Александар Николић од 19 часова очекује меч са Реалом у оквиру Евролиге.

The post Кошаркаши Црвене звезде мтс гостују Партизану appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

16 comments

Dragan мар 6, 2022 at 21:21

Mozemo mi jos pet puta da pobedimo u Kupu na jednu utakmicu, ali jos hiljadu i pet puta ću reći: ne postoji klub na svetu koji je osvojio šampionski pehar, a da nema centra!!! Jesu Panter i Avramovic zajedno dali 56 koševa, ali drugačije bi igrali u napadu da imamo unutrašnju igru sa krštenim centrom!!! Pladim se da u duelima tri dobijene sa Partizanom imamo male šanse. Isto bih rekao i za Budućnost da oni imaju prednost domaćeg terena. I Holins nije premium šuter, nikada nije ni bio, niti ce biti! Pobede nas uljuljkaju, ali i slepci vide da nemamo centra i pravog šutera- ubicu. Bićemo blizu trofeja, ali…

Reply
Veteran Sever мар 6, 2022 at 13:18

Odučiti od košarke bagru!!!

Reply
krvavi zvezdas-DE мар 6, 2022 at 20:58

pokazali nam gde nam je mesto

Reply
Zveki мар 6, 2022 at 01:08

Srce na teren! Zgaziti državni projekat, crno-bele režimske pudlice!

Reply
krvavi zvezdas-DE мар 6, 2022 at 20:55

kad smo mi bili drzavni projekat i kad gasprom daje 5mil u fudbal onda nismo..e bitango klošarska

Reply
dusan мар 5, 2022 at 21:26

Hrabro, Zvezdo!

Reply
krvavi zvezdas-DE мар 6, 2022 at 20:56

haha..zaista bilo hrabro

Reply
MILOS RANKOVIC мар 5, 2022 at 21:04

MOMCI SRECNO SUTRA,BICEMO UZ VAS STO POSTO,DOK SMO MI IGRALI DVE EVROLIGASKE UTAKMICE ONI SU ODMARALI,KAD SAM VIDEO KO SUDI BICE TESKO,BULTAUZER SVIRA ZVEZDI SAMO KAD SMO GOSTI,OVI MILOVI IZGUBILI U ZADRU SUTRA SA POBEDOM NAD VUCICEVIM MEZIMCIMA PRVI SMO SIGURNO NA KRAJU PRED PLEJ OF,E SAD KOLIKO CE NAM ZNACITI OSVAJANJE ABA LIGE PITANJE JE POSTO SE DVA DANA PRICA DA CE GROBLJE DOBITI POZIVNICU ZA EVRO LIGU,JA IM NISAM POMOGAO,A ZNA SE KO JE TO PODRZAO U EVRO LIGI SA PARAMA IME I PREZIME NJEGOVO JE ALEKSANDAR VUCIC,LEPO JE TERZIC REKAO SAMI SMO PROTIV SVIH,BEZ OBZIRA IGRAJTE ZA VAS I NAVIJACE,SRECNO MOMCI

Reply
Dragan мар 6, 2022 at 01:04

Pobediti režimsko čedo, U INAT!!!

Reply
krvavi zvezdas-DE мар 6, 2022 at 20:57

misliš na rezim gasproma kad nam daje 5 mil a glodarima nista

Reply
Veteran Sever мар 6, 2022 at 21:01

Za koga to navijaš? Aili stvatno te pitam?

Reply
Veteran Sever мар 6, 2022 at 21:11

Ili je tebi, Krvavi, draži sendvič i urlanje sa Simom Spasićem nego Zvezda? I kako te bar malo nije sramota da budeš devojčica Simi Spasiću?

Zveki мар 6, 2022 at 21:07

Gasprom nam je postao sponzor, jos dok je Lukić bio predsednik!!! Doveo ga Skundtić, predsednik Sportskog društva! Tada SNS nije ni postojao, a kamoli bio na vlasti!!! O čemu pričaš? Šta stalno ubacuješ Žvalavog i politiku u komentare!?

Reply
Aleksandar 89 мар 7, 2022 at 01:56

Zveki postajao je tad Sns samo sto su oni tad bili opozicija a sad su pozicija.

MILOS RANKOVIC мар 6, 2022 at 21:19

KRVAVI BRATE OPUSTENO,DOBILI NAS SA14 RAZLIKE MI NJIH SA 15,IMACEMO BOLJI SKOR OD NJIH I DOMACISTVO U PLEJ OFU,NAS ONI NIKAD NECE POBEDITI KAD SMO MI DOMACINI,ONI NISU SVESNI STA IH CEKA U PLEJ OFU,ALI PRE TOGA U SUBOTU TREBA DA POBEDE U PODGORICI DA BI BILI DRUGI,KRVAVI BRATE UHVATIO SI SE GASPROMA OD 4,5 MILIONA,A KOLIKO KOSTA TURCIN OBRADOVIC,PANTER,LEDEJ,LESOR,KURUC,TO SU PLATE PREKO MILION IPO EVRA,SVI MI TREBA DA SE ZAPITAMO KO IM DAJE TOLIKE PARE,DANAS KRADJA U SUBOTICI,KK GROBLJE IMA PARA KOLIKO HOCE,TERZIC NAPADA PIKSIJA,A SVI ZNAMO KO JE SVE OVO NAMESTIO,IME I PREZIME ALEKSANDAR VUCIC,TERZIC SE PLASI NJEGA,DELIJE ISTO,SVI CUTE O NJEMU,NAMA OVAKVE VODJE NETREBAJU,DA RADE U SLUZBI VUCICA,SVI IMAJU NEKI SUDSKI SPOR I ON IH POKRIVA,A OVI GA NESPOMINJU,PA VIDIS DA GROBARI VISE NEVREDJAJU VUCICA,KAKO TO ODJEDNOM

Reply
Dragan мар 6, 2022 at 22:04

Bravo Ranke. Pravo u metu. Da se organizujemo i odupremo crno-beloj režimskoj familiji i sve to u inat SNS bagri koja jednom klubu daje sve,a drugom ništa.Pobeđicati groblje u inat i njihovim mecenama, polupisnenim naprednjačkim konjokradicama!!!!

Leave a Comment