Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Катаи и Иванић оптимисти пред дерби

Фудбалери Црвене звезде сутра од 18 часова дочекују вечитог ривала на стадиону “Рајко Митић” у оквиру 24. кола домаћег шампионата, а Звездина “десетка” – Александар Катаи и вихорни везни фудбалер Мирко Иванић су изнели очекивања пред највећу утакмицу у српском фудбалу.

Спремни смо за сутрашњу утакмицу. Битно је да то покажемо на терену, као што је Мистер рекао без обзира на бодовну разлику да ли смо први или не, дерби је дерби. То морамо сутра да покажемо, а да ли сам у форми видећемо – рекао је Катаи.

Наглашава Иванић да је екипа тренирала у високом ритму претходних недеља, да су радом обухваћени сви сегменти игре, као и да је екипа сто посто спрема за дуел.

Нисам задовољан формом и како сам играо ове три утакмице, али сам презадовољан како сам тренирао и како је екипа изгледала у претходне три недеље на тренинзима. То ми даје додатан мотив, самопоуздање и веру у сутрашњу утакмицу. Радили смо фантастично прошле недеље, било је задовољство тренирати и припремати се за ову утакмицу. Спремни смо сигурно, нема дилеме да ћемо то показати сутра – рекао је Иванић.

Фудбалер рођен у Бачком Јарку је донео важна три бода нашем тиму у 164. вечитом дербију када је главом био стрелац на асистенцију Канге, а сада истиче да није важно ко ће постићи погодак на мечу, а да је приоритет позитиван резултат.

Прекиди су дефинитивно нешто што смо радили током недеље и припремали смо се за то, наравно поред осталих тактичких замисли. Надам се да ћу бити поново човек одлуке, али сутра нам је једини циљ да победимо. Не стављамо акценат на то ко ће “решити” утакмицу. “Решавао” је Катаи, као и ја, а има ту још играча који су давали голове Партизану. То је сада у овом тренутку најмање важно – закључио је Иванић.

The post Катаи и Иванић оптимисти пред дерби appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment