Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Ротације тренера у Омладинској школи

Као што већ знате, Милан Стегњајић је преузео омладинску селекцију Црвене звезде, а том прекомандом дошло је до померања на местима тренера у нашој академији.

Стегњајић који је „пекао“ занат као асистент прво Милије Жижића, а потом и Радомира Коковића, шансу је добио у омладинцима Графичара на чијој клупи је седео тачно годину дана. Добри резултати и још преданији рад на развоју фудбалера допринели су томе да се Стегњајићу укаже шанса као тренеру омладинаца Црвене звезде, након што је Марко Неђић преузео сениорски тим Графичара.

Место тренера омладинаца Графичара преузео је Владимир Сандуловић, човек који је већ дуго део система наше Омладинске школе. Био је део стручног штаба Славољуба Ђорђевића и екипе која је ушла међу 16 најбољих јуниорских тимова у Европи, а претходних шест месеци предводио је кадете Графичара.

Још једна промоција догодила се тиме што је Лазар Јаничић преузео кадетску селекцију Графичара. Талентовани стручњак је током лета стигао у наш клуб и добрим радом после свега шест месеци на кормилу млађих кадета Графичара, стигла је прилика за корак више.

Једино ново лице у нашој Омладинској школи је Здравко Рауковић, млади стручњак који је девет година радио у Чукаричком. Он ће предводити селекцију млађих кадета Графичара.

ОМЛАДИНЦИ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Милан Стегњајић

ОМЛАДИНЦИ ГРАФИЧАР: Владимир Сандуловић

КАДЕТИ ГРАФИЧАР: Лазар Јаничић

МЛАЂИ КАДЕТИ ГРАФИЧАР: Здравко Рауковић

The post Ротације тренера у Омладинској школи appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment