Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојка

Црвено-бели одбојкаши експресно савладали Ниш и у реваншу четвртфинала Купа

После девојака и мушки тим Црвене звезде обезбедио је пласман у полуфинале Купа Србије. У реванш мечу четвртфинала црвено-бели одбојкаши су у дворани “Чаир” за нешто више од сат времена савладали Ниш 3:0.

Звезда је боље отворила меч, врло брзо стекла четири поена предности. Ниш је успео да изједнчи на 7:7, али то је било све. Црвено-бели су појачали темпо, посетепено повећавали разлику до коначних осам поена.

Слична слика виђена је и у наставку утакмице. И у 2. и у 3.сету Звезда је била сигурна у одбрани, ефикасна у нападу. Добра игра и константно вођство створили су услове да тренер Звезде Игор Жакић шансу укаже играчима са мањом минутажом. Они су прилику искористили, а Звезда је уписала још једну победу максималним резултатом и обезбедила место међу четири најбоље екипе.

По завршетку меча Игор Жакић, тренер Црвене звезде, је био задовољан игром свог тима.

Добра утакмица за нас, забележили смо резултат који смо прижељкивали. После дугог пута и нешто тежег распореда тренинга ове недеље, на “Чаиру” смо добро изгледали. Успели смо да дамо шансу момцима који нису дуго на терену и мислим да су сви ту шансу и искористили на најбољи начин. Од првог до последњег момента наша игра је изгледала добро у свим сегментима. Оно што је важно рећи је да смо утакмицу привели мирном крају у сва три сета. Радује ме што смо ушли у полуфинале, остаје да сачекамо жреб и сазнамо име наредног ривала – био је први коментар Жакића.

Одмора нема, већ за два дна Звезду очекује нови изазов, меч 6.кола Суперлиге Србије.

Чекамо Спартак код куће. Још један тежак меч, мало времена за одмор, опоравак. Урадићемо све да наставимо низ добрих партија и резултата и да након и овог меча задржимо прво место на табели – закључио је Жакић.

Уз Црвену звезду пласма у полуфинале Купа Србије обезбедили су још Млади радник и Војводина. Последњи полуфиналиста биће познат 9.новембра после реванш меча Раднички – Партизан, у првом дуелу два тима славили су црно-бели минимално 3:2. Полуфинални дуели на програму су 14. и 21. децембра.

The post Црвено-бели одбојкаши експресно савладали Ниш и у реваншу четвртфинала Купа appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment