Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић: „Ово ће нам бити седми меч у 17 дана“

У недељу 17. октобра кошаркаши Црвене звезде дочекују у дворани „Александар Николић“ екипу љубљанске Цедевита Олимпије у дерби сусрету 4. кола регионалне АдмиралБет АБА лиге. Тренер Дејан Радоњић данас је анализирао сусрет у Москви, али и изнео очекивања пред сусрет са словеначком екипом:

– „Након утакмице са Жалгирисом, дошао је ЦСКА и то после једног дана паузе који је делимично потрошен у путу, играли смо меч са једним од фаворита за освајање Евролиге. Одиграли смо добру утакмицу, било је и добрих ствари, било је и оних које смо свакако могли боље да урадимо…“, почео је Радоњић за званични сајт клуба.

– „Данашњи дан поново проводимо у путу и размишљамо о наредном противнику, а то је екипа Олимпија Цедевите.“

Напоран распоред и велика потрошња направили су већ проблем Звезди у АБА лиги. Таман када су направили сјајан резултат у Тел Авиву, нису личили на себе против Игокее. То је било упозорење екипи.

– „То ће нам бити седми меч у 17 дана. У овом ритму у коме нам је то и четврти меч за само седам дана биће потребно да одиграмо са довољно енергије. Оно што је јако важно у тим околностима је и концентрација, јер нас чека меч са екипом која је имала скоро пуних седам дана да се припреми за ову утакмицу“, рекао је Радоњић и додао:

– „Искусни су, квалитетни и заиста неће бити лако, али уз подршку навијача које овом приликом позивам да дођу и помогну нам, тако што ће нам дати додатну снагу, верујем да можемо да одиграмо добар меч и дођемо до бодова.“

Повезане вести

Leave a Comment