Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатКонференције за медијеНајновијеФудбал

Станковић: „Све што смо шутнули је ушло сем пенала“

Гостовање у Лазаревцу свакако ће остати у лепом сећању нашим фудбалерима. И поред чињенице да је наша екипа играла ослабљена и да се на стадиону СРЦ „Колубара“ сусрела са изузетно тешким тереном, остварен је више него убедљив тријумф.

Након сусрета тренер наших фудбалера Дејан Станковић је пред камерама ТВ Аренаспорта изјавио:

– „Све што смо шутнули завршило је у мрежи Колубаре. На почетку Драго се нашао где треба уместо нападача и добро смо отворили утакмицу. Све што смо шутнули у првом полувремену је ушло сем пенала. Извео сам на полувремену да одморим неке играче, јер мало нас је прошло ове мини припреме током репрезентативне паузе. Колубари желим да се издигне након овог и оваквог меча“, поручио је Дејан Станковић.

(Фото: Starsport)

Повезане вести

2 comments

Delije Sever Ns окт 17, 2021 at 01:51

Pa samo malo razmisli i sve će ti biti jasno!Uživo iz Lazarevca zamereno mu je što je bacio sveti dres na zemlju!Zar tako treba da se ponaša jedno dete koje tek počinje da igra!Od navijača i svih ostalih to mu je zamereno.

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 16, 2021 at 18:41

SRAM TE BILO STO PUTA..MALI LAZETIĆ DAO GOL I DOTRČAO DO KLUPE DA SE RADUJE ON GA NIJE NI POGLEDAO A KAMOLI DA JE USTAO DA MU ČESTITA..JOŠ JEDNOM SRAM TE BILO BITANGO NEVASPITANA..TAKO DAJEŠ PRIMER DEČKU KOJI IMA 17G

Reply

Leave a Comment