Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Звезда бројала до седам у Лазаревцу

Прво гостовање Фудбалског клуба Црвена звезда у Лазаревцу на једној првенственој утакмици свакако ће остати забележено у аналима оба клуба. И поред чињенице да тренер Дејан Станковић није могао да рачуна на неколицину стандардних првотимаца, остварен је најубедљивији првенствени тријумф у последње две деценије.

Колубара Лазаревац : Црвена звезда 1:7 (0:6)

Кренули су од самог старта изабраници Дејана Станковића веома офанзивно, и већ у четвртом минуту виђена је прва прилика. Иванић је дошао до лопте на ивици казненог простора и центрирао у петерац, али Павкову је мало фалило да је усмери у мрежу. Недуго затим, ново узбуђење. Сјајни Милан Родић центрирао је са ивице казненог простора, лопта је стигла до Драговића који је из прве „опалио“ волеј и закуцао лопту у мрежу немоћног голмана домаћих, па је тако већ у осмом минуту на семафору стајало 1:0 за нашу екипу. Реаговао је наш дефанзивац у стилу најбољих светских нападача, а тиме је само започета серија голова која је уследила. Други погодак виђен је већ у 16. минуту када је Крстичић послао фантастичну лопту за Родића, он центрирао, а Бен који је био усамљен на другој стативи закуцао лопту под пречку. Да се на нови гол чекало мање од 120 секунди, побринуо се Мирко Иванић. Прихватио је лопту на средини терена и правим „велеслаломом“ кроз одбрану домаћих стигао до ивице казненог простора и снажно опалио у само „рашље“ и сјајно погодио.

Голови су се ређали као на траци, а Родић је био дистрибутер лопти и стигао да забележи и хет-трик у асистенцијама. Центрирао је у 24. минуту, голман домаћих није реаговао најбоље, а Павков као неко ко је увек „гладан“ голова, пратио развој ситуације и послао лопту у мрежу. Четири минута касније је и Фалко оборен од стране Васиљевића у казненом простору домаћих, али Канга није био прецизан са беле тачке. Само осам минута касније, Црвена звезда је стигла и до петог поготка. Фалко је одлично додао лопту у простор до Гајића који је сјајно асистирао за Иванића, а овај лако „матирао“ Станивуковића. Играло се „викторије“ пред голом домаћих, па је тако наш тим очекивано стигао и до шестог гола. Лопта је стигла до Бена, који је снажно шутирао искоса са леве стране. Станивуковић је само одбио лопту до Павкова, који се по други пут уписао у листу стрелаца.

Друго полувреме било је далеко мирније. Покушао је Николић у 52. минуту да погоди из слободног ударца, али је Станивуковић послао лопту преко гола. Потом је уследио период у ком су фудбалери нашег тима претили углавном преко Лазетића и Вукановића, али није било конкретнијихи прилика. Могао је Родић у 77. минуту да заокружи одличну партију и поготком, али је са двадесетак метара гађао право у голмана Колубаре. Домаћи су успели да смање преко Младеновића у 86. минуту, али да се утакмица не заврши тако побринуо се млаади Марко Лазетић. Феноменално га је упослио Фалко, он се нашао очи у очи са Станивуковићем и рутински пласирао лопту у мрежу, те постигао првенац у сениорском тиму Црвене звезде.

Стадион: „ФК Колубара“ , Лазаревац.
Стрелци: Драговић у 8, Бен у 16, Иванић у 18. и 36, Павков у 24. и 43, Лазетић у 88. минуту за Црвену звезду, а Младеновић у 86. минуту за Колубару.
Судија: Срђан Јовановић.
Жути картони: Марјановић (Колубара), Лазетић (Црвена звезда).
Колубара: Станивуковић, Стојановић, Васиљевић, Станковић, Ђенић (од 46. Симић), Кочовић (од 46. Андрић), Лончар (од 46. Петронијевић), Младеновић, Вучетић, Филиповић (од 64. Добријевић), Тумбас.
Црвена звезда: Борјан, Драговић (од 46. Панков), Гајић, Ераковић, Родић, Крстичић, Иванић (од 46.Петровић), Канга (од 61. Вукановић), Бен (од 46. Николић), Фалко, Павков (од 46. Лазетић).

(фото: Милош Боговац)

Повезане вести

9 comments

bozidar stefanovic-bole окт 17, 2021 at 01:29

Moj prvi glas da se krvavom zabrani pisanje na ovom sajtu!

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 17, 2021 at 14:54

BOLENCE I JA GLASAM ZA TO DA MU SE ZABRANI..ALI TO ONDA NIJE DEMOKRATIJA AKO SE KAZE ISTINA

Reply
Delije Sever Ns окт 16, 2021 at 22:46

Bato nebrini titulu uzimamo i nemoj da brinete!Ne samo 2022 već naredne 4 godine je naše prvenstvo!Prošlo je vreme žute bande i Karadžića to zapamtite,zato bez brige,nakrivite šešir i uživajte!

Reply
Delije Sever Ns окт 16, 2021 at 21:11

Pojedini ljucki slepci,psihići,govna na ovom portalu da imalo nešto znaju bi to nekad i rekli a pošto vrte jedno te istu priču onda se vidi kolike su budale ljucke.Da znaju nebi se divili ustaškim govnama od kluba!U tom klubu ustaškom igrači beže iz kluba i tuže ga…primer Suma,Asano,Mustafa…Mustafa je otišao zbog ogrmiih dugovanja a nije smeo da ih tuži e toliko o tom ustaškom klubu koliko je dobar.I ja mojoj mami sam danas rekao da sam bio u Minhenu a bio u Lazarevcu koja ima 76god i ona dal je poverovala!Pa naravno da nije a ovde neka ljucka govna se dive lepim pričama njihovog Ilijeva i veruju sve i dive se tom propalom klubu a predstavljaju se kao Zvezdaši a mi šta god uradimo to nevalja e onda se mi zapitamo u kojem mi drustvu živimo i koji su sve psihići oko nas kad je tuđe sve bolje od tvog…e za takve psihiće je Zabela kod Velje nevolje i Marka Mesara da se druže zajedno i uživaju do kraja života.

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 16, 2021 at 20:46

ZAMISLITE NEKE BITANGE KOJE SE DIVE NEKIM BISERIMA KOJI ZA 49 UTAKMICA I 2 G IGRANJA NE POKAZE DA SE ZA NJEGA INTERESUJE NI PALILULAC..DA LI PAMETNOM MOZGU DOVOLJNO..A STO SE TIČE GLODARA PA NARAVNO DA SU ZA NAS VASIONA..KOD NJIH MLAD IGRAČ IGRA NAJVISE GODINU DANA ILI POLA GODINE I PRODAJU GA ZA 5 MIL..ALI POJEDINI BALVANI OVDE SU NEPISMENI ZASTO NASI BISERI NE IGRAJU NIGDE U EVROPI

Reply
Delije Sever Ns окт 16, 2021 at 20:01

Za neke dripce i ovo nije dobro!A kad onaj ustaški grobarski klub da 2 gola to je dobro!E toliko ko koliko voli Zvezdu!Kad uđeš sa 100% u meč ovako ti se vrati pa koja god ekipa bila to a 7 golova nije lako danas dati ni Surčinu!Svaka čast na pristupu utakmici da smo hteli mogli smo i 10dati u prvom!Ako se neko razume imalo u fudbal igrač koji neigra 5meseci i uđe u igru posle toliko vremena šta možeš od njega da očekuješ!Delije neću ni da kometarišem pošto mi nemožemo da omanemo nikad!A sad put u Dansku i da jebemo tamo neki Mitiland!Srećno vam bilo.Za admina pozdrav iako ga nekad prozovem ali jbga Zvezda je život a sve drugo su sitnice!Razumeće on to!Samo mi je krivo što nisi objavio onaj članak za ćelavog Obradovića kad sam napisao to što hoće da naplati od Zvezde da sve jednog dana da za lekove!Ko god tako radio i krao od Zvezde bog je gore i sve se to naplati pre ili kasnije.

Reply
Bata окт 16, 2021 at 18:36

Danas je bilo lepo , ali se bojim da ne bude uzaludno ako se ne uzme titula sledeće leto igraćemo konferencijsku ligu.Ova godina je najbitnija da se osvoji titula ( od 22/23 ćemo igrati sa 2 predstavnika ligu šampiona ).

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 16, 2021 at 18:20

DRUGO POLUVREME JE BILO NAJBOLJE JEL SMO BILI RAVNOPRAVNI SA DOMAĆINOM..NIJE BILO RAZLIKE..ULASKOM PROJEKTOVANIH BISERA NIKOLIĆA I PETROVICA,PA BRZONOGI VUKANOVIĆ,PA KIKSER PANKOV ITD..JEL TREBA PAMETNOM PRICATI KAKVI SU TO IGRAČI..E DA SAMO NEDOSTAJAO JOŠ JEDAN PERSPEKTIVAN IGRAČ A TO JE SRNELA I ONDA BI SIGURNO BILI SLABIJI I OD OVAKVE KOLUBARE..TOLIKO

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 16, 2021 at 18:18

OVO JE ZA ZATVOR KO SVE IGRA PRVU LIGU I PO KAKVOM STADIONU..OVO JE ZLOČIN

Reply

Leave a Comment