Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновије

Црвена звезда десеткована освојила турнир у Минхену

Кошаркаши Црвене звезде освојили су Магента Спорт Куп у Минхену пото су у великом финалу савладали домаћина турнира Бајерн резултатом 70:68!

Лука Митровић је постигао победоносне поене у последњој секунди након соло продора у “Ауди Дому”.

Најефикаснији код црвено белих био је Калинић са 14 поена, док је Митровић убацио 12.

Победника је одлучила изванредна последња деоница коју је шампион АБА лиге и учесник Евролиге Црвена звезда решила у своју корист резултатом 30:16!

Успех Црвене звезде је још већи ако се зна да у овој утакмици нису играли Вајт, Давидовац, Добрић и Симоновић, а под знаком питања је био наступ још неких играча због ситнијих повреда. Домаћин је имао у неколико наврата и 15 поена предности, али су црвено бели показали и да десетковани имају снаге да направе преокрет и додју до вредне победе која ће значити много за почетак сезоне!

Серију је покренуо у последњој деоници капитен Лазић са две тројке, наставио је Холинс, а у последњем нападу у коме су имали само 4 секунде, итровић је хорогом из не тако лаке позиције донео црвено белима победу!

Подсетимо, црвено бели су победили у суботу екипу Панатинаикоса врло убедљиво и у са пехаром се враћају кући.

КК Црвена звезда: Лазаревић 9, Волтерс 9,Ускоковић, Митровић 12+9 ск, Калинић 14, Лазић 6, Холинс 8, ивановић 7, Кузмић 2, Цирбес 3,

Екипа се у Београд враћа у понедељак и наставља припреме за почетак сезоне пред пут у Грчку који следи у среду у вечерњим часовима.

The post Црвена звезда десеткована освојила турнир у Минхену appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

4 comments

MILOS RANKOVIC сеп 13, 2021 at 12:02

AMAN LJUDI OVAJ SASTAV JE PERFEKTAN,NEZABORAVITE,DOBRIC,DAVIDOVAC,VAJT PLUS CENTAR,TREBA POTPISATI JOVICA IAKO SE POVREDJUJE ALI ON JE IGRAC ZA VOLTERSA,CENTRA PRICA SE LESOR I TO BI BILO TO,IMAS IVANOVICA KOJI MOZE DA POGODI TROJKU UVEK,DOBRIC ISTO,SASTAV IVANOVIC,JOVIC,(VOLTERS)LAZIC,HOLINS,KALENIC,DAVIDOVAC,DOBRIC,MITROVIC,VAJT,NAZALOST KUZMIC,CENTAR,I U ZAVISNOSTI OD UTAKMICE SA KIM IGRAMO LAZAREVIC,VOLTERS,JAKA EKIPA,RADONJA NIJE HTEO IGRACA POPUT LOJDE,NEGO TIMSKU IGRU,I POSLE DUZEG PERIODA NASI IGRACI GLAVNI,KALINA JE UBICA,IVANOVIC ODLICAN,DOBRIC KAD SE OPORAVI,VAJT ISTO,MNOGO JE BITNO KAKAV CE CENTAR BITI,I MENI JE STALNO U GLAVI JOVIC,TREBA NAM TAKAV IGRAC,SA ISKUSTVOM,DA CUVA LOPTU,DA RAZIGRAVA DRUGE IGRACE,E SAD RADONJA ZNA NAJBOLJE STA TREBA A STA NE,CUDO JE KAKO RADONJA RADI,MITROVICA ZA MESEC DANA VRATIO U STAROG MITROVICA PRE POVREDA,LAZAREVIC ODLICAN,DOBRIC RAZVALJUJE PRE POVREDE,LAZIC GINE,JEDINO STO NIKO NA SVETU NEMOZE PA NI RADONJA JESTE KUZMIC,NJEGA NIKO NEMOZE DA PROBUDI,JA BI PRE OSTAVIO CIRBESA NEGO KUZMICA,I MISLIM DA JE JAKA BLAZIC BIO BOLJA OPCIJA NEGO HOLINS,ALI OPET KAZEM VERUJEM RADONJI STO POSTO,SAMO NAPRED DA SE SVI OPORAVE PA CE SE VIDETI SVE,VIDITE DA GROBLJE NAJAVLJIVA JOS POJACANJA,VIDE DA NISU NI BLIZU NAS

Reply
vladimirpec994 сеп 12, 2021 at 23:58

Cinjenica je da smo na papiru dosta slabiji nego prethodnih godina, ali Radonja pokazuje da nisu imena pojedinaca vec timski duh i borba ti koji donose rezultate. Sa igracima koji nisu igrali ce ovo biti jos bolje. Birao je igrace ne samo po dostupnosti vec i stilu igre koji njemu odgovara i nema sumnje da ce to doneti rezultate!

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 12, 2021 at 21:55

SAMO DA ZAHVALIMO RADONJIĆU I SAMO NJEMU..SA OVAKVIM IGRAČIMA,REALNO NEMAMO NI JEDNOG IGRAČA PO PRVI PUT U ISTORIJI KLUBA..IMAMO POLUIGRAČE IVANOVIĆA,DOBRIĆA ..I TO JE TO..OVO JE RAVNO OSVAJANJU EVRO LIGE..NIKADA U ISTORIJI NISMO IMALI LOŠIJE SKLEPAN TIM

Reply
RODJENI сеп 12, 2021 at 21:05

Sa bukvalno 8 igraca, bez napada( citaj centra), odbrana definitivno dobila ovo! Mnogo propustenih sansi u napadu, a to opet sve zbog nedostatka centra! Sve u svemu bravo za ovo veceras, raduje timska igra bez predaje do samoga kraja! Malo me brine Holins, juce i danas pa ispod proseka napadacki! Uz jakog centra i nazalost dobru zamenu za Beloga bice ovo jako lepo! Radonjizam je ponovo u modi! ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE!!!

Reply

Leave a Comment