Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновије

Радоњић: “У финале без неколико играча, Вајта чека пауза“

Кошаркаши Црвене звезде победили су у суботу екипу Панатинаикоса врло убедљиво у полуфиналу “Магента Спорт Купа” и у недељу од 18 часова очекује их финале против екипе Бајерна.

Одлична игра црвено белих остала је великим делом у сенци повреде Ерона Вајта, а осим одличног Американца тренер Црвене звезде Дејан Радоњић у недељу неће моћи да рачуна на још неколико играча:

“Одиграли смо утакмицу против Панатинаикоса у суботу, нажалост догодила се повреда Ерона Вајта који је оперисан и следи му пауза од неколико месеци. Нажалост, синоћ је повреду доживео и Давидовац, Добрић има још 10ак дана мировања, Симоновић такође не може да игра… Покушаћемо да одиграмо против Бајерна што је боље могуће са жељом да искористимо ту утакмицу како би на најбољи начин проанализирали новонасталу ситуацију у којој смо се нашли, свакако није било планирано да одиграмо ову утакмицу у таквим околностима” рекао је тренер црвено белих и додао:

“ Ерон Вајт је оперисан и следи му пауза од неколико месеци. Искрено се сви надамо да ће његов опоравак после скидања гипса бити што краћи, а на нама је да покушамо да “премостимо” тај период без Вајта на најбољи могући начин” рекао је Радоњић.

Утакмица за прво место на Магента Спорт Купу измедју Црвене звезде и Бајерна игра се у недељу од 18 часова уз директан пренос на РТС.

Екипа се у Београд враћа у понедељак и наставља припреме за почетак сезоне пред пут у Грчку који следи у среду у вечерњим часовима.

извор: https://kkcrvenazvezda.rs/

Повезане вести

Leave a Comment