Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Да ли се спрема нови трансфер на релацији Олимпијакос – Звезда?

Половином јануара 2018. године репрезентативац Коморских острва Ел Фарду Бен преселио се из Пиреја у Београд и црвено-бели дрес Олимпијакоса заменио дресом истих боја српског фудбалског гиганта. Био је то уједно и последњи трансфер на релацији два клуба иако је у претходном периоду и било најава нових прелазака у оба правца.

Последња трансфер спекулација била је везана за младог везног фудбалера нашег клуба Његоша Петровића који је био жеља Олимпијакоса, али до трансфера ипак није дошло. Међутим, како се незванично сазнаје ускоро би ипак могло да дође до реализације једног посла на релацији Пиреј-Београд.

Наиме, спортски сектор нашег клуба заинтересован је за двадесетчетворогодишњег крилног фудбалера Лазара Ранђеловића. Рођени Лесковчанин и некадашњи фудбалер Радана из Лебана, нишког Цар Константина, Динама из Врања и нишког Радничког дужи временски период интересантан је нашем клубу, али према информацијама из грчке престонице ни овога пута до трансфера неће доћи. Београдски црвено-бели су желели Ранђеловића на једногодишњу позајмицу, али руководство Олимпијакоса на то није пристало. Међутим, Грци су нашем клубу понудили другог играча. У питању је Никола Чумић. Чумић је рођен у Ужицу 20. новембра 1998. године. Може да покрије обе крилне позиције, а током досадашње играчке каријере наступао је за ужичку Слободу, Металац из Горњег Милановца и нишки Раднички из којег је у јануару 2020. године обукао црвено-бели дрес Олимпијакоса. Претходну сезону Чумић је провео у шпанском Спортингу из Хихона за који је у „Сегунди“ одиграо 27 мечева и био стрелац једног поготка.

Тренер Олимпијакоса Португалац Педро Мартинс не рачуна на услуге младог Ужичанина, тако да до реализације посла може доћи.

Повезане вести

1 comment

Delije Sever Ns авг 20, 2021 at 12:55

Čumić profil igrača Radonjića ako još nije i bolji od njega.Zna fudbal a brz kao metak…takvi nam trebaju,mladi,brzi…dobili bi krilo kakvo Zvezdi treba.

Reply

Leave a Comment